Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas jsme meli vcera rybu, dnes zeleninovou…“ hazel, před 1 hodinou
„Přeji hezký večer Nevím čím to je,nikdy neodhadnu množství…“ Anna Kocikova, před 3 hodinami
„Dobrý večer😊, u nás dnes byla knedlíčková polévka a krůtí…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
2. 6. 2010 22:30
Máte-li možnost pěstování zeleniny,pak zkus,pokud ho ještě neznáš, čtyřboč neboli novozélandský špenát (ale obsahuje také kyselinu šťavelovou).Je moc dobrý a nevyžaduje téměř žádnou péči a může se otrhávat dokud nezmrzne.
- http://www.abecedazahrady.cz/default.aspx?article=...
- http://receptar.wordpress.com/2010/02/09/co-je-cty...
- http://www.domacidilna.cz/dilna/dilna.nsf/0/DF3C6A...
- http://www.zahradnictvikrulichovi.cz/prodej/Spenat...
2. 6. 2010 15:32
2. 6. 2010 11:07
Podobně,třeba se sýrovou omáčkou si můžeš v létě připravit řapíky MANGOLDU, listy zase jako špenát. Na zahrádce se mu dobře daří. Jukni na net:
2. 6. 2010 07:31
12. 5. 2010 22:09
11. 5. 2010 18:36
11. 5. 2010 07:17
11. 5. 2010 07:10
11. 5. 2010 06:15
9. 5. 2010 16:55
9. 5. 2010 16:34
9. 5. 2010 16:19
9. 5. 2010 15:25
9. 5. 2010 15:19
9. 5. 2010 15:11
1 2 3 4 Další