buchta na dlouho
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, před 3 hodinami
„Co umixovat dcerce v léte?“ Nadja, 1. 7. 2025 14:04
Poslední příspěvky
„tara23: poslední dobou uzeninu taky nemusím, a ani opečený…“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„Pohodovou sobotičku všem. Včera jsem byla na převazu nohy…“ Nadja, před 2 hodinami
„Dnes by slavila narozeniny Jana Remková - Dorazinová -…“ Nadja, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
27. 5. 2010 09:06
27. 5. 2010 05:30
26. 5. 2010 21:40
Rozhodně nepoužívej ovoce ani tvaroh - mohlo by to zplesnivět v teple.
Nebo pokud chceš mít nějakou buchtu až dorazíte na místo určení, tak jestli tam bude mikrovlnka, tak si vezmi sebou suroviny a upeč v mikrovlnce. Podívej se na rychlokoláč pro jednoho:
http://www.toprecepty.cz/recept/4127-rychlokolac-p... - je moc dobrý, rychlý a téměř bez nádobí (potřebuješ jen lžíci a min.půllitrovou misku nebo jumbohrnek).
Podívej se i na další moučníky z mikrovlnky.
26. 5. 2010 20:50
A ještě vydrží opravdu dlouho vláčný [uri
www.toprecepty.cz/recept/11907-kolac-s-nutellovou-dusi/ - ovoce bych také nedávala a dala více nutelly, nebo přidala čokoládu, nebo čokosušenky(je to něco mezi bábovkou a perníkem díky skořici).
Potom ráda dělám http://www.toprecepty.cz/recept/11123-babiccin-von... - udělala bych bez ovoce a bez krému(voní pěkně po vaječném koňaku).
Moučníky s máslem vydrží déle vláčné, než olejové, ty jsou potom sušší.
Je dobré si to třeba z poloviční dávky vyzkoušet předem a udělat, co Vám bude chutnat.
Vypsala jsem Ti jednoduché moučníky a dají se všechny péct na plechu i ve formě, jen musíš třeba upravit dávky...
26. 5. 2010 20:43
26. 5. 2010 20:01
http://www.toprecepty.cz/recept/4701-karamelove-op...
tak narychlo som prebehla a uz podla nazvu by som videla ako dobry tento
http://www.toprecepty.cz/recept/11317-orechove-rez.....len mozno tej cokoladovej polevy by som urobila citronovu...neviem ako to budes mat s transportom a citronova sa mi zda taka nerozpustnejsia, ako cokoladova
26. 5. 2010 19:39
26. 5. 2010 19:33
Jo a ještě...snažila bych se ho do té doby uchovávat v ledničce, aby nezačal plesnivět.
http://www.toprecepty.cz/recept/3606-andelsky-nady...
26. 5. 2010 19:24