buchta na dlouho
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, zase takovy uplakany den, tak poctive varim. …“ hazel, před 2 hodinami
„Hezký den, u nás dnes krémové rizoto a kyselá okurka 😋 …“ tara23, před 13 hodinami
„Hezký den dnes dršťková polévka od řezníka a těstoviny se…“ Simona Skolakova, před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
27. 5. 2010 08:06
27. 5. 2010 04:30
26. 5. 2010 20:40
Rozhodně nepoužívej ovoce ani tvaroh - mohlo by to zplesnivět v teple.
Nebo pokud chceš mít nějakou buchtu až dorazíte na místo určení, tak jestli tam bude mikrovlnka, tak si vezmi sebou suroviny a upeč v mikrovlnce. Podívej se na rychlokoláč pro jednoho:
http://www.toprecepty.cz/recept/4127-rychlokolac-p... - je moc dobrý, rychlý a téměř bez nádobí (potřebuješ jen lžíci a min.půllitrovou misku nebo jumbohrnek).
Podívej se i na další moučníky z mikrovlnky.
26. 5. 2010 19:50
A ještě vydrží opravdu dlouho vláčný [uri
www.toprecepty.cz/recept/11907-kolac-s-nutellovou-dusi/ - ovoce bych také nedávala a dala více nutelly, nebo přidala čokoládu, nebo čokosušenky(je to něco mezi bábovkou a perníkem díky skořici).
Potom ráda dělám http://www.toprecepty.cz/recept/11123-babiccin-von... - udělala bych bez ovoce a bez krému(voní pěkně po vaječném koňaku).
Moučníky s máslem vydrží déle vláčné, než olejové, ty jsou potom sušší.
Je dobré si to třeba z poloviční dávky vyzkoušet předem a udělat, co Vám bude chutnat.
Vypsala jsem Ti jednoduché moučníky a dají se všechny péct na plechu i ve formě, jen musíš třeba upravit dávky...
26. 5. 2010 19:43
26. 5. 2010 19:01
http://www.toprecepty.cz/recept/4701-karamelove-op...
tak narychlo som prebehla a uz podla nazvu by som videla ako dobry tento
http://www.toprecepty.cz/recept/11317-orechove-rez.....len mozno tej cokoladovej polevy by som urobila citronovu...neviem ako to budes mat s transportom a citronova sa mi zda taka nerozpustnejsia, ako cokoladova
26. 5. 2010 18:39
26. 5. 2010 18:33
Jo a ještě...snažila bych se ho do té doby uchovávat v ledničce, aby nezačal plesnivět.
http://www.toprecepty.cz/recept/3606-andelsky-nady...
26. 5. 2010 18:24