Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

magdalenka: Jak jsem nemožná, já to považovala za úpravu denně vybíraných a posílaných receptů, že které chceš, když máš nějakou dietu! Teď jsem tady za blba! 😥😥😥 Díky moc!

Hezky nedelni vecer,
u nas zeleninova polevka s krupici a vajickem, jiz jsem udelala palacinky, ale budu jeste delat chilli. Pekne jste si navarili.
Tesim se na kralika, dali jste me hodne inspirace, tak mozna zitra. Musim se take podivat potom potom sumeckovi africkemu. Nasla jsem si preklad, tak az pujdem do obchodu musim to zjistit, ja ryby miluji a muj manzel je vzdy sni,ale neni to jeho nejvice oblibene jidlo..🙂

Veronika.Hrozna: mne to ide, otvor si znovu svoj recept a vpravo vedľa nadpisu tvojho receptu, v podstate vedľa fotky je rámček - upravit, fotografie kopírovat atď...môžeš svoj rec. upraviť, alebo krížikom okienko zavrieš.

MarcelaPa: Já to taky riskla na nanukový řez, ale nechala jsem smetanu od večera venku z lednice, aby nebyla aspoň studená. Docela to byl risk, ale taky vyšla!!!

Omlouvám se všem, že tady plevelím, ale mně nejde "opravit recept" je teď v receptech "po revoluci" tohle tlačítko oprava receptu vůbec k dispozici??? Skontrolujte si recepty, jestli jdou opravit!🙄 Já ho fakt nemohu najít, i když moderátorka říká, že by tam mělo být! 👎

Dobrý večer 😀, já jsem dnes k obědu uvařila segedínský guláš a kynuté knedlíky. Na odpoledne jsem upekla jablkový perník z TOP receptů. Je moc dobrý.
Pro Veronikz Hroznou: Verunko, ptala si se na polevu s kysanou smetanou. Dělala jsem jí na tento perník a je vynikající. Nic se nesrazilo. Čokoláda na vaření, Ledové kaštany, trochu másla a lžíce kysané smetany.

Dobrý podvečer dievčatá. Ja som dnes varila na dvakrát. Doobeda som vysmažila dolné kuracie stehná , ako prílohu zemiakové pyré a upiekla som Rýchlu tvarohovú buchtu s lekvárom. Potom som išla so sestrou na cintorín, počasie je smutné, šedivé a trochu mrholilo, v lesoparku bolo dokonca nasnežené. Naspäť nás prišiel zobrať švagor a väčšinu koláča som im nabalila, lebo viem, aký je maškrtný. Veď sa aj potešil, keď zbadal balíček. Po príchode domov som ešte uvarila hlivovú držkovú a hneď som ju aj ochutnala. Dobre mi padla po tej prechádzke. Domáceho králika v bio kvalite mám aj ja nachystaného a naporciovaného v mrazáku a čaká, kým príde jeho čas. Nosí mi ich synovec, chová ich jeho svokor a vždy ma to poteší, keď mi nejakého pošle .

Simona Skolakova: králíky jsme kdysi chovali, pak už o ně nikdo nestál, byla s tím i dost práce, a je nikdy nejedla, občas dostaneme od śvagra a hned ho dáme mladým. Jednou jsem je viděla,v Rabitu, a takový ubohý hubeňoučký chudinka, bylo mi ho až líto.......

tara23: je pravda, že jsem po něm moc nekoukala, tak uvidíme, snad se někde objeví🙂

maris: bohužel nemají, ale nevím proč. Chovají ho v sádkách i v Česku

tara23: máš pravdu, je skvělý, ale obávám se, že ho moc často nemají. Rozhodně ale stojí za to ho koupit.

maris: je skvělý, hodně oříšková chut, naprosto bez kostí a pevné maso. Pro mě je to nejchutnější ryba, kterou jsem kdy ochutnala.

tara23: děkuju za tip na sumečka afrického, u nás ho měli, tak jsem neodolala a je opravdu výborný.🙂

tara23: Věro tak paráda,my svoje králíky nemáme a tak se mi občas poštěstí koupit králičí stehna v Penny,celého králíka nekupujeme neb to jsou vždy ubožiny,ale domácího bych brala hned😋

Simona Skolakova: Simčo já zítra, ale celého králíka a ještě vepřový bůček 😁

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek