Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Já bulharské koření taky neznám, ale možná, že je tím myšlena čubrica- je pro bulharská jídla hodně typická a ta se dá koupit.;-)

jana remkova, kurkumu mozes nahradit kari korenim a bulharske paprikou a cibulou a cesnakom.

vybusna, spagetka měla včera nějaké problémy s připojením, tak možná proto tady není ten její bigos :-/

Tak já dnes vyzkoušímhttp://www.toprecepty.cz/recept/3132-kureci-kousky...snad se mi to povede, ale nesehnala jsem kurkumu, ani bulharské koření, tak jsem vzala koření sečuánská pánev, tak uvidíme:-p

dneshttp://www.toprecepty.cz/recept/3105-veprove-brati...a stale cakam na ten bigos od spagetky

Tak dnes nemám na nic čas, tak budou http://www.toprecepty.cz/recept/2928-pecena-drubez....

maris...tak premyslam, kde kupim zrnko kavy, pijeme iba nesku ;-),no uhadla si, ze zartujem , vdaka za tip

Tak, u nás to budou dnes buchtičky s pudinkem a kuřecí polévka;-)

Marto, já to dělám podobně jako Světlana, ale dávám čerstvé papriky a rajčata, je to moc dobré:-p

Světlanko, dík za tip, je to fakt, že s lečem máme rybu moc rádi. Budu si to pamatovat pro příště, tentokrát tu asi nebudu mít to lečo, no, jdu prohrábnout špajzku :-S

vybusna: taky se říká, že pomůže rozkousat zrnko kávy;-)

Marti, nám pangas nejvíc chutná s lečem. Šoupnout do trouby, osolit, pokmínovat, pokrýt plátky másla, na to sklenici leča. Když je "hotovo", ještě přikryju plátkem sýru...výýýýborné;-)

v piatok zvycajne robievam totohttp://www.toprecepty.cz/recept/2770-spagety-aglio...davam tam tak neskutocne vela cesnaku, ze s mojim muzom vydrzat v jednej miestnosti by bolo za trest...mam pocit, ze este cesnak citit aj jeho nechty na rukach, takze tento bic si uplietam iba na seba a robievam mu ho vtedy ked nehrozi ziadna spolocenska blamaz...btw..nemate nejaky dobry tip na to, ako sa da pohltit cesnakovy oder:-? zvycajne sa manzel napije mlieka, ale dobre by bolo mat este nieco v zalohe.

tak jsem poprvé koupila pangasia, bude k obědu, ale nad způsobem úpravy ještě přemýšlím, nerada smažím, tak ho asi lupnu do trouby :-)

Gabi, prasete je dost, mívám maso minimálně do května a déle v mražáku taky není moc dobré.:-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek