Krůtí řízky v sýrovém těstíčku

mika59 Kuchařka: mika59

Drůbeží maso 28 názorů

Suroviny

300 g krůtího masa (prsní nebo stehenní)
100 g uzeného sýru (najemno strouhaného)
2 vejce
2 lžíce hladké mouky
1 lžička škrobové moučky
1 lžíce mléka
1/2 lžičky mleté papriky
sůl
pepř
pažitka (nebo petrželka)
1 lžička hořčice
olej (na smažení)
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na řízky a lehce naklepeme. Osolíme a opepříme, necháme chvíli odležet. Ze všech surovin připravíme těstíčko polohusté, aby nestékalo z masa. Smažíme na rozpáleném oleji do růžova.

Poznámka

Vhodná je bramborová kaše.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 70 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí řízky v sýrovém těstíčku

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    Dana61:Díky moc ;-):-K

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    to musí milovat každý:yes::-D krásné foto;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    casino: tak to asi tak nějak bude, protože prefabrikáty z pytlíku nejsou použitelné ani v česku. Jsem si jedinkrát chtěla urychlit práci a radši příště ukrojím krajíc chleba při nedostatku času :-D:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    casino: :-)):-)):yes:

    Odpovědět

  • casino casino

    zizala:
    Domnívám se, že pán měl na mysli přímo nějaký pytlíkový prefabrikát z brambor, prodávaný tam u nich...
    No a v tom případě, čert ví z čeho to "tam" pytlíkují, že?:-D

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Myslím, že zemiaková kaša, pyré k všetkým rezňom je výborná vec. Niektoré reakcie ma privádzajú do úžasu.

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Simona Kucerova: Já osobně neznám nikoho, kdo nejí bramborovou kaši nebo pyré :-) Ptala jsem se kamarádky a i hodně mlsní Italové mají kaši z brambor rádi. Třeba ji pán neumí pořádně udělat, tak ji jeho přátelé odmítají ;-):-))

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    -Simona Kucerova: :-)):-K

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    mika59:já bych to nemazala,myslím,že to je vizitka prosciuta:-//

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    jarda Kadic:aouhlasím s tebou Jaroušku;-):yes:krůtí maso je tady dražší než kuřecí a hlavně dobře udělaný "odpad z barmbor"u nás v rodině máme moc rádi;-)

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    prosciuto: Pochopte už jednou,že tento web je Český, tudíž i ceny různých potravin jsou různé.A to,že bramborová kaše je odpad z brambor.....to už je i na mne trochu silná káva:-! Leda že vy děláte bramborovou kaši ze slupek od brambor.

    Odpovědět

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    prosciuto: Já to nesmažu to musí někdo jiný.

    Odpovědět

  • hosta hosta(moderátorka)

    casino: taky názor na bramborovou kaši:-D - pokud by kvůli ní se mnou někdo až do smrti nepromluvil, tak to uvítám:-D Zřejmě se v zemi, kde je krůti o třicet procent levnější než kuřecí, nejí;-)

    Odpovědět

  • prosciuto prosciuto(neregistrovaný)

    mika59:
    Áno, môžete moje komentáre vymazať.
    Ďakujem.

    Odpovědět

  • casino casino

    prosciuto:
    "...skaziť výborný Syrový rezeň odpadom zo zemiakov!"
    Prosím, co myslíte tím odpadom zo zemiakov?

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: krůtí maso v syrovem testicku krůtí prsní řízky recepty na krůtí prsní řízky krůtí řízek v těstíčku krůtí prsní řízky recept recept krůtí prsní řízky krůtí maso v těstíčku recepty - krútí prsní řízky recept na krutí prsní řízky krůtí prsa v sýrovém těstíčku krutí v těstičku kruti prsni rizky recepty kruti rizky recepty krutí řizky krůtí řízek v sýrovém těstíčku řízky v sýrovém těstíčku recepty krůtí prsní řizky krůtí prsní řízek recept smažené krůtí řízky krutí stehenní řízek v těstíčku

Zapomněl/a jsem heslo