Komentáře uživatele Anceninka
Anceninka
31. 12. 2023 01:03
Recept:
Celerová pomazánka
Annnn: Dělám ji podle rozpisu surovin, video jsem upřímně ani neviděla, nemyslím si, že jej sdílela autorka receptu, ale spíš někdo z uživatelů. :) Jen tedy místo měkkého salámu používám šunku s vysokým obsahem masa a občas ještě část majonézy a tatarky nahradím bílým jogurtem, abych měla pomazánku ještě zdravější. Ale chuťově je opravdu nejlepší bez jogurtu, jak je uvedeno v receptu. :) Každoročně ji používáme na Silvestra na chlebíčky, ale často si ji děláme i jen tak. Milujeme ji doma s čerstvým pečivem. 😊
Anceninka
21. 11. 2023 16:51
Recept:
Celerová pomazánka
Úplně jako od maminky. 😉 Vynikající. ❤️
Anceninka
27. 10. 2023 12:33
Recept:
Zelné šneky
Mám stejný dotaz jako m.lumicek - dá se v receptu nahradit grahamová mouka něčím dostupnějším? Lze například použít víc té klasické celozrnné? Ráda bych zítra tenhle recept vyzkoušela, ale nemám tušení, kde takhle narychlo sehnat grahamovou mouku.

Anceninka
23. 9. 2023 14:56
Recept:
Čokoládový dort s červenou řepou
Dělala jsem dvojitou dávku jen se třetinou cukru a po ušlehání vajec s cukrem do pěny jsem po částech přidávala rozpuštěnou čokoládu a sypkou směs surovin. Když jsem byla za půlkou tohoto procesu, směs mi zhoustla tak, že mi to šlehač rozlomilo vejpůl. Nemáte někdo ponětí, proč se to mohlo stát?
Anceninka
11. 7. 2023 08:05
Recept:
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
Nezkoušeli jste někdo péct v troubě nebo v airfryeru? Recept vypadá úžasně, ale my na to smažení doma moc nejsme.

Anceninka
4. 12. 2022 05:53
Recept:
Perníčky, které jsou hned měkké
Perníčky jsou měkkoučké a chuťově vynikající, ale ode mne vypadají, jako by je požvýkala kráva. Zkoušela jsem je dělat už dvakrát, ale při zpracovávání těsta se mi vždycky něco nepovede a místo pružné hmoty mám směs podobnou suché drobence. Ani po přidání žloutku, medu a másla (od každého trošku), se z těsta nestane hezky pružná hmota, nýbrž něco, co je stále jaksi suché uvnitř (a to i po velmi dlouhém hnětení). Po odležení se to trochu zlepší, ale při válení se těsto hrozně kroutí, smrskává, trhá a není hezky jemné. Dokázal by mi někdo poradit, co dělám špatně? Ingredience mám přesně odvážné, vejce velikosti M, med máme trochu tužší, tak ho povoluji teplem, cukru dávám jen třetinu (doma nesladíme), může něco z toho být ten problém? Je případně možné zůstat jen u třetiny cukru a poupravit množství ostatních surovin? Předem děkuji za odpověď, jak jsem psala, perníčky jsou opravdu vynikající, hned jsou pryč, ale chtěla bych na svátky udělat takové, které by byly hezké i na pohled.
