Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Velikonoce Rakousku: V kostele se světí šunka, na stole nechybí sladký anýzový bochánek. Takhle se dělá!
Jaké brambory jsou nejlepší do bramboráků a jak je správně ochutit: Podle snadného receptu je zvládne každý
Babiččina polévka ze slepičího vývaru (alá miliónová) Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Marie Svarcova 25 min
Bibinka: Ano ten dortík jsem dělala sama. Původně měl být bílý s čoko zdobením a růžovými kvítky, ale nějak se mi to zvrtlo a tak je celý růžový
Nepodívala jsem se, než jsem jej sem zadala, tak se omlouvám
Nedá se to zase smazat??
1 2 Další