Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice pečená na hlávkovém zelí

Vepřo-knedlo-zelo, to je národní poklad. Na tom se sice všichni shodnou, přesto ho každý dělá trochu jinak. Pečení masa společně se zelím dává jistotu, že maso nebude připálené, bude dobře propečené a šťavnaté.

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 70 min

85 min (15 min příprava + 70 min tepelná úprava)

22. 9. 2014 19:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 797 kJ / 907 kcal
Bílkoviny7,87 g
Tuky84,62 g
Vláknina11,64 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy26,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Juraj Horak

30. 5. 2021 14:50

Kazde zeli zahustuju jemne nastrouhanym bramborem . Tim je i bezlepkove . Na Morave se tak dela bezne i bez Celiakie .

Marie Svarcova Marie Svarcova

30. 5. 2021 08:09

:yes::yes::yes::-K

1974andrea 1974andrea

29. 5. 2017 11:54

vladka8: To jsem moc ráda, díky za vyzkoušení a milou zprávu :-K

vladka8

28. 5. 2017 13:48

Dnes vyzkoušeno a výborné, dokonce i synovi chutnalo a to je co říct...určitě budu dělat častěji:yes:

yossi

28. 3. 2017 16:13

Dnes som varil. Superzradlo. Ani som nezahustoval rovno z plechu nakladal k pecenym zemiakom. Dik za skvely recept. :yes:

Jiří

3. 11. 2014 00:31

Dneska jsem udělal Vámi avizovaný recept a neměl jsem ani čerstvé zelí
ani sterilované a tak jsem použil kysané zelí a mohu vám řici, že to byla taky mňamka. Díky za recept.

Michaela Medkova Michaela Medkova

12. 10. 2014 14:32

Dnes bylo k obědu:-p, dala jsem dunajskou klobásku a bylo to moc dobré, všem chutnalo, ani jsem nestačila fotit;-).

1974andrea 1974andrea

8. 10. 2014 21:53

Ivana79:Ivanko, jsem ráda, že tě doma chválili, díky za vyzkoušení a fotky;-):-K

cihi.s:Děkuju za zprávu o vyzkoušení, s uzeným to bude taky super;-):yes:

ota

7. 10. 2014 09:25

Pokud se pod pečené maso přidá cokoliv (např. dost cibule nebo zelí - i sterilované), pak je zaručeno, že maso není vysušené, ale pěkně šťavnaté a křehké.
Pomocí sterilovaného zelí dělám, kromě krkovičky či kotlety, hlavně kuřecí čtvrtky.
Zelí je pak ňamka (pokud nějakou náhodou zbyde, tak se dá jít ohřáté i samotné).

Ivana79 Ivana79

5. 10. 2014 14:33

Andrea,zase jeden z tvojich výborných receptov ;-) Krkovičku som piekla v celku a podávala som s knedľou...ale bolo mi povedané že lepšie pečené mäso ešte nejedli :-8 Takže +21 a chválim :-p:-p:yes:

cihi.s

4. 10. 2014 19:08

Dnes vyzkoušeno. Supr:-p. Jen místo klobásy jsem dala uzený. Určitě ukládám a posílám bodík

B

3. 10. 2014 08:42

Až na to, že já zelí napřed lehce předvařím a vodu, kvůli nadýmání :-((vyleju.:-S

Nikol Lásková

28. 9. 2014 08:37

vypadá to výborně asi si to udělám:-K

jerica jerica

25. 9. 2014 11:48

:yes::-)):-K super :-)

dzungila

23. 9. 2014 22:04

To musí být bašta, Andrej! :-p :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře na hlávkovém zelí pečená krkovička se zelím pečená krkovice se zelím pečené kuře na hlavkovém zelí pečené hlávkové zelí kuře pečené na hlávkovém zelí krkovicka na hlavkovem zeli maso pečené na hlávkovém zelí pečená krkovice knedlík zelí hlávkové zelí recept krkovice na zelí hlávkové zelí pečené hlávkové zelí recepty pečená krkovice s uzeným pečené maso na hlavkovém zelí maso na hlávkovém zelí pečená krkovicka pečená krkovice krkovice pečená, knedlík, zelí hlavkove zeli

Suroviny: krkovice vepřová, zelí bílé, cibule, klobása pikantní, slanina, česnek, kmín drcený, pepř mletý, mouka hladká, sůl, olej

TopRecepty.cz

Krkovice pečená na hlávkovém zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0yK5