Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele annapraha

Inspirovala jsem se článkem z webovek Vím co jím:
Jedním ze zásadních problémů je tuk. „Místo másla, které obsahuje nezdravé živočišné tuky a cholesterol, je vhodnější použít rostlinné tuky, například Heru,“ doporučuje dietoložka Karolína Hlavatá...Nejšetrnější bude pak řepkový olej s tím, že část tuku lze nahradit bílým jogurtem...tak další tip ;-)

xxxxxxxx: Neprožívej to prosím tolik...Nenutím tě to dělat přesně podle mě. Pro mě za mě si tuk třeba vyrob nebo ho tam nedávej. ;-)

Ten kypřící prášek tam přidejte. Včera jsem zjistila, že např. v Bille už také prodávají KP bez fosfátu od Dr. Oetker. Měl by mimo jiné pohltit vlhkost a prodloužit trvanlivost. Pak budou mít blíž k sušenkám :-)

xxxxxxxx:nene, naopak, nic umělého ;-) Nebavíme-li se o tvém procesoru ;-) :-)

korkodylka, opravdu nejlepší a nejchytřejší je hodnotit jídlo, aniž bychom ho vyzkoušeli...Touha předčasně se negativně vyjadřovat zřejmě pochází z nějakého komplexu. Budeme to tedy brát s rezervou ;-) Andrejko, dobrý tip! ;-)

Určitě;-) Klidně obyčejnou bílou. Doporučuji upéct prvně 1sušenku a vyzkoušet-obzvlášť v případě,kdy použijete stejné dražší mouky. Docukrovat či jinak dochutit nebude problém...;-)

tak paráda, hlavní je, že chutnalo :-)

To mě těší:-) Brzy je vyzkouším s tvarohovým krémem, tak pak písnu, jaké byly;-). Tvaroh by se mi tam asi více hodil, tak uvidíme :-)
Tak ať chutná, holky! :-K

Děkuji, Špagetko, souhlasím a děkuji za pozitivní reakci. Zrovna si s dětmi dáváme... ;-)

Naposledy jste si prohlédli