Inspirovala jsem se článkem z webovek Vím co jím:
Jedním ze zásadních problémů je tuk. „Místo másla, které obsahuje nezdravé živočišné tuky a cholesterol, je vhodnější použít rostlinné tuky, například Heru,“ doporučuje dietoložka Karolína Hlavatá...Nejšetrnější bude pak řepkový olej s tím, že část tuku lze nahradit bílým jogurtem...tak další tip
Ten kypřící prášek tam přidejte. Včera jsem zjistila, že např. v Bille už také prodávají KP bez fosfátu od Dr. Oetker. Měl by mimo jiné pohltit vlhkost a prodloužit trvanlivost. Pak budou mít blíž k sušenkám
korkodylka, opravdu nejlepší a nejchytřejší je hodnotit jídlo, aniž bychom ho vyzkoušeli...Touha předčasně se negativně vyjadřovat zřejmě pochází z nějakého komplexu. Budeme to tedy brát s rezervou Andrejko, dobrý tip!
Určitě Klidně obyčejnou bílou. Doporučuji upéct prvně 1sušenku a vyzkoušet-obzvlášť v případě,kdy použijete stejné dražší mouky. Docukrovat či jinak dochutit nebude problém...
Jedním ze zásadních problémů je tuk. „Místo másla, které obsahuje nezdravé živočišné tuky a cholesterol, je vhodnější použít rostlinné tuky, například Heru,“ doporučuje dietoložka Karolína Hlavatá...Nejšetrnější bude pak řepkový olej s tím, že část tuku lze nahradit bílým jogurtem...tak další tip
Tak ať chutná, holky!