Komentáře uživatele bjarkan
bjarkan
20. 12. 2011 11:05
Recept:
Vaječný koňak s pudinkem
Já si ovšem myslim, že po převařeni s rumem, v tom nezbyde žádný alkohol
. Což děti sice ocení, ale my velky holky...jinak věřím že to bude dobrota..
bjarkan přidal nové fotografie!
24. 11. 2011 11:41
Recept:
Kaštanové pyré
bjarkan
23. 11. 2011 22:54
Recept:
Kaštanové pyré
56Kč je pekná cena, v kolíně na trzích 90kč za kilo..to je teprve hrůza...jinak chut domácího mi připadá geniální
bjarkan
23. 11. 2011 22:43
Recept:
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Na kolik tohle množství vyjde zhruba sklenic? děkuji
bjarkan
23. 11. 2011 22:07
Recept:
Kaštanové pyré
Iljusa: Jestli je to na mne..Tak věřte nebo ne loupání určitě 6hodin (ve dvou dnech). Kaštan má dvě slupky, ta tvrda jde celkem vyborně, ale ta pod tím je příšerná.. a já chudák poctivka, jsem to dělala opravdu pečlivě. ALE pak mletí (na robotu
) a smíchání max. 20minut..zítra konečně dodám fotky, slibuju
bjarkan
16. 11. 2011 12:43
Recept:
Kaštanové pyré
VAROVÁNÍ MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ jen pro klidné a trpělivé povahy. Teda to loupaní byla příšerná prace
a to jsem měla pomocníka. ted to mame namleté a jdeme smíchat se zbytkem. Dodám fotky. DOPORUČENÍ: připravte si ka vaření alespon 1,5kg neoloupanych kaštanu (něco i vyhodíte jakmile je černy uvnitř=špatné)+ vychytavka z tvrdé je dobře vyloupnout pak si to hodte do horké vody a další loupačka. Nám se osvědčil ohřívaček na fondue.
bjarkan
25. 10. 2011 14:11
Recept:
Hříšné čokolády
Za nápad použití fénu v kuchyni
posílám bod, to by mě snad ani nenapadlo. Jinak to vypadá moc dobře.
bjarkan
24. 10. 2011 08:54
Recept:
Kaštanové pyré
Tenhle týden vyzkouším. Kaštany nám rostou na zahradě, každý rok je sbíráme a každý rok je nevyužijeme. Nyní to prokletí zlomím
. Jakmile se mi to podaří přidám fotku. Já jedla zatím jedině syrové
.