Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele bjarkan

Já si ovšem myslim, že po převařeni s rumem, v tom nezbyde žádný alkohol :-S. Což děti sice ocení, ale my velky holky...jinak věřím že to bude dobrota..

56Kč je pekná cena, v kolíně na trzích 90kč za kilo..to je teprve hrůza...jinak chut domácího mi připadá geniální :-D

Na kolik tohle množství vyjde zhruba sklenic? děkuji

Iljusa: Jestli je to na mne..Tak věřte nebo ne loupání určitě 6hodin (ve dvou dnech). Kaštan má dvě slupky, ta tvrda jde celkem vyborně, ale ta pod tím je příšerná.. a já chudák poctivka, jsem to dělala opravdu pečlivě. ALE pak mletí (na robotu ;-) ) a smíchání max. 20minut..zítra konečně dodám fotky, slibuju :-))

VAROVÁNÍ MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ jen pro klidné a trpělivé povahy. Teda to loupaní byla příšerná prace :-// a to jsem měla pomocníka. ted to mame namleté a jdeme smíchat se zbytkem. Dodám fotky. DOPORUČENÍ: připravte si ka vaření alespon 1,5kg neoloupanych kaštanu (něco i vyhodíte jakmile je černy uvnitř=špatné)+ vychytavka z tvrdé je dobře vyloupnout pak si to hodte do horké vody a další loupačka. Nám se osvědčil ohřívaček na fondue.

Za nápad použití fénu v kuchyni :-O posílám bod, to by mě snad ani nenapadlo. Jinak to vypadá moc dobře.

Tenhle týden vyzkouším. Kaštany nám rostou na zahradě, každý rok je sbíráme a každý rok je nevyužijeme. Nyní to prokletí zlomím :-D. Jakmile se mi to podaří přidám fotku. Já jedla zatím jedině syrové :-)).

Naposledy jste si prohlédli