Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (50 min příprava + 20 min tepelná úprava)

20. 8. 2008 11:47

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 258 kJ / 1 735 kcal
Bílkoviny42,46 g
Tuky9,13 g
Vláknina114,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31,70 g
Sůl78,90 g
Sacharidy322,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept znám už dlouho, mám ho z Lidových receptů.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

6. 2. 2022 15:02

Ewrin: Tak to jsem ráda, že se recept osvědčil. Děkuji. :-K

ludmilaikov ludmilaikov

6. 2. 2022 01:22

Ewrin: Ewrin: Hypervitaminóza A není bezpečná.:-((

Ewrin

5. 2. 2022 15:32

Zeleninka je super a tak isto i sviečková z nej. Pil som istý čas čistú mrkvovú šťavu a tak som hľadal spôsob ako využiť "sušinu" čo mi po odšťavení ostala. Toto je skutočne výborný spôsob ako ju použiť.

Jitka

3. 5. 2015 14:44

Právě jsme recept vyzkoušeli na králíka, je výborný :-)

Merylas Merylas

13. 3. 2014 22:28

Alena Otrubová: Nejlepší svíčková je z čerstvé zeleniny. Halali jsem dělávala z přebytků zeleniny ze zahrádky a brala jsem to jako takový polotovar k rychlé přípravě jídla, když bylo málo času na vaření. Dá se použít s různým masem - hovězím, vepřovým i drůbežím.:-K

Alena Otrubová

13. 3. 2014 22:09

K čemu je halali dobré? Je to pak lepší, než když se to udělá z čerstvé zeleniny? A použití je tedy jen do svíčkové?:-O

ludmilaikov ludmilaikov

5. 3. 2013 01:54

bjarkan:
9x370ml:-)
Právě jsem dozavařovala:-8

ludmilaikov ludmilaikov

5. 3. 2013 00:25

Koření nedávám vařit ve "vajíčku". Uvařím ho v trošce vody v mikrovlnce a použiji jen ten vývar.:-)Je to rychlé a pohodlné.

začátečník

4. 1. 2013 19:51

Hezký recept...halali si kupuji, ale ráda bych si to udělala doma...chci se jen zeptat...musí se to předtím vařit..nejde to jen zavařit? Děkuji

stanik

20. 10. 2012 16:41

výborný recept, díky za něj

Fišerka

11. 10. 2012 23:47

Jdu to hned vyzkoušet!!! Těším se na výsledek :-p pak vám písni holky!!!!

mardosa mardosa

19. 9. 2012 11:46

Jo to je super,hledala jse tento recept,akorát si myslím,že se nemusí asi ani mixovat ne?Já to dávám jen do svíčkové,kterou stejně pak mixuji......ale to je muj názor :yes::yes::yes::yes:
Určitě vyzkouším.....:-K:-K

Merylas Merylas

24. 11. 2011 22:09

bjarkan: Nezlob se na mě, ale já to neodhadnu. Už jsem to nějaký čas nedělala a plnila jsem to do různě velikých sklenic, tak opravdu nevím, bohužel:-8:-(

bjarkan

23. 11. 2011 23:43

Na kolik tohle množství vyjde zhruba sklenic? děkuji

Merylas Merylas

21. 2. 2010 21:57

Mamta, děkuji:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí halali svíčková na smetaně z halali domácí halali recept recept na domaci halali falešná svíčková na smetaně z halali falešná svíčková z halali falešná svíčková na smetaně s halali svickova omacka recept svíčková z vepřového masa s halali svickova omacka svíčková omáčka podle pohlreicha vepřová svíčková z halali maso na halali falešná svíčková s halali rychlá svíčková na smetaně recept s halali směs halali zeleninová směs halali svíčková z vepřového masa a halali jak naložit kralika na svičkovou svíčkova s halali z vepřového masa

Suroviny: mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, cukr, ocet, pepř celý, koření nové koření, bobkový list

TopRecepty.cz

Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYZN