Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Boubelinda

bojdula: :-)) no u nás dlouho ne, jsou hnedka pryč, protože jsou moc dobré.

Recept: Orchidej
Mohu se zeptat na ty drátky? Kolik je to číslo? Chystám se také dělat orchidej mamce, tak abych věděla. děkuji
:-8

Recept: Rexík
nádherná práce
:-K :yes:

Maja: peču v horkovzdušné troubě na 160 °C do zlatova (bohužel nevím jak dlouho). Stačí dát na plech pečící papír. ;-)

Recept: Houby v octě
martin:do vychladnutí, nechávám do druhého dne.

Je toho opravdu dost, zbylo ještě na jeden malý korpus na pařížský dortík. Ale vynikající bábovka. :yes:

kamylka: já jsem to už hodně dlouho nedělala, tak snad někdo odpoví.

Mirka:ano do lednice ;-)

Recept: Lift
hafikov: opravdu nevím jak dlouho vydrží, protože u nás se dělá na oslavy a je pak brzo vypit. ;-)

tééda to je nádhera, klobouk dolu :yes:;-)

Marcela: Děkuji. Tu berušku jsem pekla ve formě na plněné dorty, je to sada 4 ks. http://www.tvproducts.cz/cz/detail/Profesionalni-s...
Tuto jsem dělala s tou dírou, ale pak jsem dělala další, bez díry na krém a to chtěli prokrájet a promazat, a ta byla teda větší.
Jinak rozměry formy prům. 20 a výška 10.
Korpus je z jedné dávky.;-)

Dnes dělám poprvé, jsou opravdu moooc dobroučké. :-K;-)

bylo to velice rychlé a moc dobré;-)

do krému nepatří hera nebo máslo????

;-)Ivana79: to jsem moc ráda :-K