Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelené fazolky na slanince

Milujete čerstvé zelené fazolky? Když jim věnujete pár minut v kuchyni a doplníte je o voňavou slaninu, vytvoříte výtečný křupavý předkrm nebo přílohu. Nejčastěji se snoubí s pořádnou porcí masa.

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

14. 3. 2009 19:30

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 161 kJ / 1 712 kcal
Bílkoviny16,38 g
Tuky169,86 g
Vláknina21,42 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,23 g
Sůl8,00 g
Sacharidy20,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

26. 3. 2023 19:36

Už šel do oblíbených, může se použít místo bylinkové kostky, třeba, kořenící směs na bylinkové máslo?

Petra

17. 5. 2017 20:44

Fazolky byly výborné. S chutí je snědli všichni, i Ti, kteří tvrdili, že zelené fazole nikdy. Díky za recept! :-):-K:yes:

gammarey

16. 3. 2014 12:29

skvělé a perfektní:-):-p

sharlotka

18. 10. 2012 17:47

no zni to velice dobre.zrovna delam veprove platky s nivou,tak k tou udelam tuto prilihu.dekuji za tip:-)

madla

31. 7. 2012 13:24

ted jsem je dodelala :-p:yes:

rebeka rebeka

28. 6. 2011 16:31

pěkná fotečka..taková šťavnatá:-p:-p;-):yes::yes:
já mám fazolky v jakékoliv úpravě moc ráda,na rozdíl od manžela:-// ten je nepozře..tohle si udělám,až nebude doma:-D:yes:

jahoda jahoda

7. 3. 2010 23:15

Tyto fazolky dělávám také, jen do upražené slaniny dávám ještě cibulku. Je to super příloha:yes:7

destovka

7. 3. 2010 23:09

Paprika to jsou italske fazole. Mam je take rada jsou takove "vice masite"...:-p

Paprika Paprika

7. 3. 2010 14:11

Dnes jsem dělala tyto fazolky jako přílohu k medailonkům z vepř.panenky a pečeným brambůrkám. Koupila jsem v Lidlu takové dlouhé placaté fazolky - nevím, co je to za odrůdu, ale bylo to moc dobré. Mňam :-p Přidám ti sem i fotku, ale tak dokonalá jako ty tvé nebude.+;-)

ilonahen ilonahen

15. 3. 2009 13:50

Paráda rychlé a určitě dobré,udělám a dávám bodíka.:-p:yes:

Bibinka Bibinka

14. 3. 2009 22:18

Elizo, také je dělám, většinou jako přílohu, máme je moc rádi. Dávám bodíka:yes:znám to důvěrně;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 3. 2009 21:56

:-O:yes:No, ještě, že jsem se před chvílí najedla;-):yes:

vybusna vybusna

14. 3. 2009 21:44

casto robievam a viem ze to chuti bajecne....obcas miesto zelenych fazuliek robim zo zelenej spargle...

maris maris

14. 3. 2009 21:25

Fazolky máme moc rádi, dělám je hodně podobně, proto můžu dát rovnou bodík:yes::-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelené fazolky zelené fazolky se slaninou zelené fazolky recept zelené fazolky jako příloha fazolky se slaninou fazolky zelené fazolky s anglickou slaninou recept na zelené fazolky zelene fazolky recepty restované fazolky restované fazolky se slaninou recept zelené fazolky restované fazolky recept restované zelené fazolky restované fazolové lusky fazolky recept recepty zelené fazolky zelené fazole se slaninou zelené fazole recept zelené fazole recepty

Suroviny: lusky fazolové, sůl, slanina anglická, česnek, kostka bylinková

TopRecepty.cz

Zelené fazolky na slanince

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2NA