Dnes upeceno, mela jsem sice krk uz bez kosti ale i tak vyborne. Jako prilohu jsme meli br. knedlik a tu zeleninu jsem nakrajela na ctvrtky a taky jsme ji snedli. Moukou jsem nezahustovala. +1 bodik
buchtu jsem dnes zkousela a priznam se, ze uz nebudu, moc nas neoslovila, byla na nas hodne sladka, a kofilu radeji priste snime samotnou
tim se omlouvam autorce receptu.
ad Ludmila Pulcová a Milena
autorka recept dodatene upravila, kdyz byl recept vlozen na stranky, bylo tu uvedeno na pul litru 1 puding - to jen pro vysvetleni tech dotazu nize
tak upeceno zakrojeno, pekacek mam +/- stejne velky, ale z jednoho pudingu rozhodne neni tolik kremu viz obrazek, takze kdo bude chtit mit rezy stejne jako na obrazku, doporucuji delat ze dvou pudingu a 0,6l mleka. do zakysanky jsem take pridala ztuzovac.
jinak na chut velmi dobre, dalsi bodik leti
tim se omlouvam autorce receptu.
autorka recept dodatene upravila, kdyz byl recept vlozen na stranky, bylo tu uvedeno na pul litru 1 puding - to jen pro vysvetleni tech dotazu nize
jinak na chut velmi dobre, dalsi bodik leti