Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarkové bagetky pre Katarínku

Hodnocení receptu je 5,0 (83×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 9. 2009 16:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 057 kJ / 2 404 kcal
Bílkoviny60,80 g
Tuky73,45 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 104 mg
Sodík 652 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy364,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Díky tatarce jsou bagetky vláčné několik dnů a hezky voní.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

22. 11. 2020 15:18

Lenika: to mám velikou radost, díky za zprávu :-K

Lenika

21. 11. 2020 20:21

Zatím nejlepší bagetky, jaké jsem pekla.<3 Moc jsme si pochutnali.:yes:

Navir Navir

25. 7. 2014 20:32

cathleen cathleen

25. 7. 2014 20:23

Severine : určitě :-)

Severine

25. 7. 2014 20:21

Co se da pouzit jako alternativa k tatarce ? Bydlime ve Svajcu a tady ta neni. Da se pouzit majoneza? dik za odpoved

cathleen cathleen

16. 7. 2014 09:40

Daduli: :-) tak se na něj mrkni, je úžasné!:yes: A pokud ho nenajdeš, napiš, dám ti odkaz ;-)

Daduli

16. 7. 2014 09:01

cathleen: :-O ještě neviděla, ale tuším že ho mám nasdílené na fb, já jen motala jak mě napadlo :-D ale je fakt že první zmizli motané a nakonec rovné :-D

cathleen cathleen

15. 7. 2014 10:25

Daduli: děkuju :-8 Vidělas taky to arabské video různých zaplétání a motání? :yes:

Daduli

15. 7. 2014 10:16

:yes: sů bezvadné dělávám skoro ob den, akorát nikdy nestačila vložit fotku až dneska, ty jsou včerejší a trochu jsem si hrála s těstem, jinak dělám jen bagetky

Coleta

11. 2. 2014 22:53

Jitka:Jitko, 220 g vody odpovídá 220 ml vody. Jé, teď vidím, že už bylo odpovězeno, ale mazat už nebudu. Tak ať se podaří. Jsou opravdu moc dobré.;-)

Jitka

11. 2. 2014 19:55

děkuji,co nejdřív vyzkouším :-))

cathleen cathleen

11. 2. 2014 19:34

Jitka: 220 g vody = 220 ml. Protože jsem zjistila, že odměrky nebývají přesně značeny, vodu raději vážím než odměřuji ;-)

Jitka

11. 2. 2014 19:27

Prosím těch 220 g vody je kolik ml?:-O

Coleta

1. 2. 2014 20:49

Tak jsem dala vše do pekárny. Pekárna mi nejprve míchá a pak hřeje, tak doufám, že to přežijeme a s tatarkou se nic nestalo. Nicméně jsou moc dobré, určitě nepeču naposledy.

cathleen cathleen

1. 2. 2014 11:06

Coleta: dala bych max. 2, a to jeste kvuli te tatarce. Kdyby v nich bylo min.tuku, vybehly by urcite z 1-1,5 lzicky. Se susenym nepecu, tak ti to nereknu uplne presne. Ale snad to tak bude stacit :-)

1 2 3 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tatarkové pečivo těsto na bagetky bagetky vyroba tatarky vyroba Majolky® domaci bagetky recept na bagetu jak se dělá tatarka jak se dela tatarska omacka jak se dela majoneza housky s Majolkou® jak udelat tatarku recept na bagety vyroba tatarske omacky recept na bagetky tatarkové housky bageta recept jak udělat Majolku® tatarská omáčka recept recept na výrobu tatarky

Suroviny: voda, cukr, droždí, tatarská omáčka, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl

TopRecepty.cz

Tatarkové bagetky pre Katarínku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l5rj