Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sušené maso

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy Týdny

Týdny

22. 4. 2015 15:04

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mesic

2. 8. 2017 20:35

Vypadá to skvěle, bodíka máte jasného a prosím o radu. Mám teď cca 5. den kousek panenky naloženou dle vás a našla jsem i recept od emanuela a ten dělá panenku cca 2 týdny. Jak dlouho máte v soli takový kus krkovičky? Píšete, že po 8-12 dnech směs měníte a na obr. 5 je krkovička po 10ti dnech a na prvním po 4 měsících. To je počítané i s uskladněním nebo ji máte v soli 4 měsíce? To už mi příjde, že by musela být jak beton. Děkuji za radu:yes:

jahudka40

20. 4. 2017 13:37

:yes:

sarkap sarkap

23. 4. 2015 08:32

Ivaan: smekám!!! a posílám bodíka

srettka

22. 4. 2015 17:12

Wau,tak to vidím prvně. Zajímavé a vůbec jsem netušila,ze to jde takto. Jsem zvědavá,kdo to prubne a jak to dopadne:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sušené maso recept sušení masa recept recept na sušené maso sušení masa sušená krkovice recept sušené maso v soli sušené vepřové maso recept jak udělat sušené maso sušené maso recepty sušené maso recepty na sušené maso recept sušené maso koření na sušené maso maso v soli recepty sušené maso sušená krkovice sušení masa v soli sušení masa recepty suseni masa v lednici recept na sušení masa

Suroviny: krkovice vepřová, koření grilovací, víno portské, cukr krystal, sůl

TopRecepty.cz

Sušené maso

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G2pK