Máme rádi obalovaný květák. Toto je výborný nápad jak obalovaný květák připravit když nemáte fritézu.
Na vrchní pokapání květáku jsem využila olej ve spreji, musela jsem během pečení několikrát přestříkat. Výsledek byl výborný.
Doporučuji vajíčko (těstíčko) hodně přesolit.
Omáčka je opravdu skvělá a velmi rychle hotová. Bohužel jsem neměla hrubozrnnou hořčici a tak jsem dala kremžskou. Bylo to výborné, ale s hrubozrnnou by to bylo určitě lepší. Tak příště.
Přidala jsem hrst rozinek, lepší by byly sušené brusinky, ale ty jsem zrovna neměla. Pro pikantnost stroužek česneku. Ořechy jsou skvělé, nebát se množství, v receptu se ztratí, mohou být i na větší kousky. Skvělé, opět udělám.
Na vrchní pokapání květáku jsem využila olej ve spreji, musela jsem během pečení několikrát přestříkat. Výsledek byl výborný.
Doporučuji vajíčko (těstíčko) hodně přesolit.