V receptu není psaný jestli jste to dělala ze sušených květu nebo čerstvě natrhaných a jestli jste to dělala z celých květů nebo jen okvětních lístků? Po netu koluje spousty receptů. Děkuji za odpověď!
EvaHora: Jsem rád že recept někomu pomohl. On je to vlastně jeden ze spůsobů jak upéci Lomnické suchary. Ty mají ale složitější sušení,máčí se potírají a nakonec obalují v cukru. Přeji hezké pečení.
casino: Tak trochu ironické,3 dny je objektivní. Jitrnice vydrží i 10 dní když budete mít je rozloženy na prkně nebudete mít ustřední topení a venku bude -15°C.
Dobrý den ,omlouvám se že jsem se neozval dříve. Pečení vek, rohlíků, atd dnes je individuální. víte každá trouba peče jinak navíc jsou horkovzdušné konvektomaty. Já peču na 200°C 20 min a pak vidím jak to vypadá, zapnu hořejšek nebo spodek přidám teplotu atd. Na chalupě mám troubu malou a tam na 200°C peču max. 10_15 min. a zas dopékám individuálně. (Nemám troubu horkovzdušnou) Hezké pečení.
1 2 3 … 22 Další