Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele fb.lib

Recept: Domácí sýr
Robert: Tomu jsme říkali KLIHÁK .....<3

Co děláte s tou rozvařenou, zavařenou rebarborou ........... Díky:yes:

rihana: taky už ubírám
:yes:

V receptu není psaný jestli jste to dělala ze sušených květu nebo čerstvě natrhaných a jestli jste to dělala z celých květů nebo jen okvětních lístků? Po netu koluje spousty receptů. Děkuji za odpověď!

Recept: Suchary Retro
EvaHora: Jsem rád že recept někomu pomohl. On je to vlastně jeden ze spůsobů jak upéci Lomnické suchary. Ty mají ale složitější sušení,máčí se potírají a nakonec obalují v cukru. Přeji hezké pečení.:-K:yes:

Nadia22: 200 ml a pak dle potřeby přilít.

jitule248: Já je dělal loni podruhé a je to stálice mezi cukrovím. Rodina říká že lepší nepečené není.

Koubkova: Záleží na uskladnění ale max 5 dní dřív bych je nedělal. Já je dělám 19 - 20 .12.

casino: Tak trochu ironické,3 dny je objektivní. Jitrnice vydrží i 10 dní když budete mít je rozloženy na prkně nebudete mít ustřední topení a venku bude -15°C.

Stanislava: Mléko né ale voda ,pekla se 3 dny před zabijačkou a pak se máčela.

Dobrý den ,omlouvám se že jsem se neozval dříve. Pečení vek, rohlíků, atd dnes je individuální. víte každá trouba peče jinak navíc jsou horkovzdušné konvektomaty. Já peču na 200°C 20 min a pak vidím jak to vypadá, zapnu hořejšek nebo spodek přidám teplotu atd. Na chalupě mám troubu malou a tam na 200°C peču max. 10_15 min. a zas dopékám individuálně. (Nemám troubu horkovzdušnou) :-K Hezké pečení.

Lucia: Děkuji, jsem rád že recept udělal radost. Hezké pečení!:-K:yes:

maiva: jsem moc rád,hezké pečení.

ivulinka: Děkuji,:-K jsem rád že chutnaly.