Vypadá to jedle a hlavně jednoduše
Jen se pro jistotu zeptám - jak se restuje ta slanina může to do těsta i s tukem co se vypeče nebo je lepší scedit a osušit?
Krásné Jen tedy jako člověk tuřínu neznalý se Vás musím zeptat jak to chutná? Vypadá to jak brambor, má to i podobnou chuť nebo je to něco úplně jiného?
Jitkas: doba se může zdát dlouhá, ale berte v potaz že je to celé ponořené v "marinádě", takže chvilku trvá než se to prohřeje. Chtěl sem mít maso měkké. S vývarem to byl pokus, ale chuť se krásně nasála do masa. Určitě by šlo místo toho podlévat, ale to už by to pak člověk musel hlídat, takhle sem se moh věnovat něčemu jinému (je ale dobré dát si upomínku, aby na to člověk nezapoměl )
Jen se pro jistotu zeptám - jak se restuje ta slanina může to do těsta i s tukem co se vypeče nebo je lepší scedit a osušit?