to Nadja
Omlouvám se. Jablka společně s mrkví a cibulí napařuji nad bramborama a posledně, když jsem strouhal cibuli byla hořká. Proto to proplachování. ALe zjistil jsem, že je lepší cibuli nastrouhat na kráječi a vůbec nepustí šťávu a nezhořkne. Takže lepší je na jemno nastrouhat. A podařil se salát podle receptu ala frodobagin?
Přeji pěkný den.
Ahoj fd.lib
Nebuď rozhořčen. Souhlasím že brambory trochu utrpí na své výživové hodnotě ale jde mi o výslednou chuť salátu. Vždycky mi trochu vadila taková zemitá chuť brambor při vaření ve slupce. Tímto postupem se z chuti odstraní ona zemitost. Rozhodně je to chuťově zajímavá varianta k bramborovému salátu klasicky připravovanému "ve slupce".
A prasátka jen tak něco nesežerou. Také potřebují kvalitní brambůrky
Ahoj.
Brambory se vaří oloupané a rozkrájené na velké kusy proto, aby se pěkně provařily a při vaření brambor s celerem brambory dostanou perfektní chuť, srovnatelnou ne-li lepší v porovnání s uvařením ve slupce. Když se vaří ve slupce tak jsou na povrchu trochu rozvařené. Chuť ze šlupky perfektně nahradí celer.
Cibule když se strouhá tak vypouští pěkně hořkou šťávu. Raději pořádně propláchnout.
Omlouvám se. Jablka společně s mrkví a cibulí napařuji nad bramborama a posledně, když jsem strouhal cibuli byla hořká. Proto to proplachování. ALe zjistil jsem, že je lepší cibuli nastrouhat na kráječi a vůbec nepustí šťávu a nezhořkne. Takže lepší je na jemno nastrouhat. A podařil se salát podle receptu ala frodobagin?
Přeji pěkný den.
Nebuď rozhořčen. Souhlasím že brambory trochu utrpí na své výživové hodnotě ale jde mi o výslednou chuť salátu. Vždycky mi trochu vadila taková zemitá chuť brambor při vaření ve slupce. Tímto postupem se z chuti odstraní ona zemitost. Rozhodně je to chuťově zajímavá varianta k bramborovému salátu klasicky připravovanému "ve slupce".
A prasátka jen tak něco nesežerou. Také potřebují kvalitní brambůrky
Brambory se vaří oloupané a rozkrájené na velké kusy proto, aby se pěkně provařily a při vaření brambor s celerem brambory dostanou perfektní chuť, srovnatelnou ne-li lepší v porovnání s uvařením ve slupce. Když se vaří ve slupce tak jsou na povrchu trochu rozvařené. Chuť ze šlupky perfektně nahradí celer.
Cibule když se strouhá tak vypouští pěkně hořkou šťávu. Raději pořádně propláchnout.