Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák v octě jako okurky

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 9. 2012 16:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie773 kJ / 185 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy46,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

10. 2. 2021 13:50

sunny.sofi: tesi ma. :-K

sunny.sofi sunny.sofi

10. 2. 2021 13:04

Výborný recept, sice není sezona květáku, ale byl na akci, tak jsem si zase pár skleniček zavařila. Dělám již po několikáté a vždy skvělý výsledek:yes:

magdalenka magdalenka

18. 6. 2018 09:15

PKUPKOVA: :yes: (ak nemám feferónku a pod., nedám, nič sa nedeje...)

PKUPKOVA

18. 6. 2018 07:40

Květák zavařuji už léta a musím říct že je sež...... dřív jak okurky.Zavařuji jak mě naučila maminka.Stejnej recept jako je tady akorád bez zeleniny a feferonky ale se stroužky česneku;-) Jo o ten česnek se pak perem protože je také moc dobrej:-D

magdalenka magdalenka

24. 9. 2012 23:18

Ivana Ch: prvý rok, čo mám biely ocot, tak som zvedavá, ako to dopadne s tou farbou.

Ivana Ch

24. 9. 2012 02:39

Já si myslím jestli ta změna barvy není způsoben octem, letos jsem měla ocet bílý, tak jsem zvědavá jaký květák po čase bude.
Ta změna barvy vadí našim mužským.

MrazovaJa MrazovaJa

23. 9. 2012 22:01

Moje mamka ho dělá každý rok a opravdu nám po nějaké době zrůžoví. Ale né každý...nevím, čím to je:-//

holka ze severu holka ze severu

23. 9. 2012 22:00

Také ho dělávám a to mi připomíná, že bych zas mohla, děkuji za připomenutí! Myslím, že nezrůžoví, pokud se přidá špetka kyseliny citronové, ale třeba se pletu...

rebeka rebeka

23. 9. 2012 21:35

magdalenka::-D:-D:yes: tak to vidíš:-D:-D asi ta štrucha:-8:-D:-D:-D:yes:;-)

magdalenka magdalenka

23. 9. 2012 19:01

Raz som mala extra ružový. Myslím, že som tam dala aj kápiu, od nej sa to sfarbilo.
V piatok sa mi podarilo nakúpiť za dobrú cenu, tak včera som zavárala, uhoriek mám dosť od vlani. S manželom máme zaváraný karfiol veľmi radi. Až ma prekvapilo, že recept tu nie je.

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 9. 2012 19:00

:yes::yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 9. 2012 18:50

Věrka R: také s tím mám tuto zkušenost, i stačí místo prášku do pečiva i jedlá soda, květák je sněhově bílý a nezrůžoví, ale také už nezavařuji, děti jsou mimo:-K;-)

lomačka

23. 9. 2012 18:28

Věrka R:tak si na tom jak já :-)):-))

nofrona

23. 9. 2012 18:26

Mám uloženo:yes::yes:

Věrka R

23. 9. 2012 18:23

Květák jsem dříve nakládala skoro každý rok, ale já jsem ho předvařovala, nebo spíš tak trochu spařovala, jen co se převalil varem, tak jsem vyndavala a přlila studenou vodou. Nedavno jsem se dočetla, že když se do toho předvaření přidá trochu prášku do pečiva, tak zůstane bílý. Vyzkoušený to nemám, ale třeba to někdo vyzkouší, já už nemám skoro pro koho vařit, péct a zavařovat. Tak je to u mě s tím vařením, trochu slabší, jen když přijde víc lidiček, tak se vyřádím.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zavařený květák naložený květák jak zavařit květak zavařovaný květák květák na kyselo zavařování květáku recept květák naložený jak zavařovat kvetak zavařit květak květák v octě zavařovat květák zavarany karfiol kvetak zavareny zavařený květák na kyselo zavařování květáku zavarovany kvetak recept sterilizovany květak zavareny kvetak recept recept na zavařování květáku kvetak zavareny na kyselo

Suroviny: květák, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, mrkev, cibule, sůl, ocet, cukr krystal, feferonka, voda

TopRecepty.cz

Květák v octě jako okurky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GW88