Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Hana Lounova

tejaja:
A jak si prohlížím přidané fotky, tak si to ještě vylepšila bylinkami.

tejaja:
Děkuji za pochvalu, je to namícháno tak, aby to bylo lehké ale pořád ještě chutné.

tejaja: Také jsem to nechápala jako výčitku, pochopitelně je to dobrá možnost. Jen jsem vysvětlila proč směs. Tak jsem to v receptu uvedla jako variantu.

tejaja: Samotná celozrnná mouka není všude k dostání, směs ano. A je tam navíc jen trochu soli a suchého droždí.

1. Je tam napsáno, že při troše cviku se to dá zvládnout bez teploměru
2. Postup není nijak složitý, je zřejmě stejný jako to děláte vy, jen s důrazem na hygienu. A je to popsáno tak aby to bez chyb zvládl i ten kdo to nikdy nedělal.
3. Hygiena (vyvařování) je nutné pokud chcete aby jogurt vydržel a byl 100% zdravý, bez bakterií.
4. Vaše tvrzení, že jogurt bez sušeného mléka může být hustý není pravda. Samozřejmě je možno to dělat bez něj a to je v tom návodu i napsáno.

Samozřejmě je možno vegetu vynechat, je to dochucení dá trochu víc práce.

Vážně si myslíte, že zlomek gramu glutamanu z toho udělá nezdravé jídlo ?