tejaja: Také jsem to nechápala jako výčitku, pochopitelně je to dobrá možnost. Jen jsem vysvětlila proč směs. Tak jsem to v receptu uvedla jako variantu.
1. Je tam napsáno, že při troše cviku se to dá zvládnout bez teploměru
2. Postup není nijak složitý, je zřejmě stejný jako to děláte vy, jen s důrazem na hygienu. A je to popsáno tak aby to bez chyb zvládl i ten kdo to nikdy nedělal.
3. Hygiena (vyvařování) je nutné pokud chcete aby jogurt vydržel a byl 100% zdravý, bez bakterií.
4. Vaše tvrzení, že jogurt bez sušeného mléka může být hustý není pravda. Samozřejmě je možno to dělat bez něj a to je v tom návodu i napsáno.
A jak si prohlížím přidané fotky, tak si to ještě vylepšila bylinkami.
Děkuji za pochvalu, je to namícháno tak, aby to bylo lehké ale pořád ještě chutné.
2. Postup není nijak složitý, je zřejmě stejný jako to děláte vy, jen s důrazem na hygienu. A je to popsáno tak aby to bez chyb zvládl i ten kdo to nikdy nedělal.
3. Hygiena (vyvařování) je nutné pokud chcete aby jogurt vydržel a byl 100% zdravý, bez bakterií.
4. Vaše tvrzení, že jogurt bez sušeného mléka může být hustý není pravda. Samozřejmě je možno to dělat bez něj a to je v tom návodu i napsáno.
1 2 Další