Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Ivabka

Schonova: dávám podle nádoby, do kulaté a oválné dávám kulaté, do hranaté dávám podlouhlé. A když mám normální zakysanku, nechávám také odkapat🙂

Eliza: Dobré odpoledne, nesnáším všelijaké želatiny a nepoužívám ani ztužovače, a navíc jsem diabetik tak tento dort dělávám často, jen do husté zakysanky dám lžíci moučkového cukru a lžíci čekankového sirupu, smetanu jen když ji už musím spotřebovat. Ovoce sezónní a v zimě kompotované loupané broskve (nechám pořádně odkapat). Nejlepší jsou piškoty opávia (nejlépe pojmou přebytečnou vlhkost)
Dělám takto už 40let a opravdu bez ztužovačů, na noc do lednice a k odpolední kávě je úžasný.

Recept: Hluchec
Dnes jsem pekla poprvé a je výborný. Jen jsem si upravila: brambor mi přišlo na 1kg mouky málo, dala jsem 600 gramů a mléko jsem taky přidávala podle potřeby, vejce 3L (velikost L)a taky čerstvou petrželku.
Přidala jsem pár foto.

Včera jsem vyzkoušela, jen proto, že jsem diabetik, plech jsem vyložila pečícím papírem a jen lehce stříkla olejem, takže opravdu skoro na sucho ale jinak už takhle dělám karbanátky a je to vynikající :-):-K

Naposledy jste si prohlédli