Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele jaksinecka

PEcina: Já jsem krém dělala minulý a musím říct, že vynikající! :-D dělala jsem dvojnásobnou dávku (500 ml) a místo vody jsem dala půl na půl mléko a bylo to super :-) navíc jsem dala jen jedno máslo a musím říci, že to bohatě stačilo, krému bylo hodně a navíc byl lahodný a vůbec ne těžký:yes: ;-)

nejlepší způsob úpravy jater, jaký jsem v životě kdy jedla ;-) doma nám všem moc chutná :yes: dělala jsem je již nesčetně krát a různě jsem si recept poupravovala a ke konci přidávám sterilovanou červenou papriku a česnek a to vážně NEMÁ CHYBU !!! :-)) :-)) :-))

dnes jsem udělala variantu s nektarinkami a posypala drobenkou ;-):-K a výborné !!! všem to moc chutnalo :-p bodík je jasný :yes: