Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čalamáda

Hodnocení receptu je 4,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

15. 2. 2010 06:20

Suroviny

Porce: asi 14 skleniček-300 ml

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 685 kJ / 3 749 kcal
Bílkoviny68,00 g
Tuky11,90 g
Vláknina154,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60,95 g
Sůl151,00 g
Sacharidy790,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: zavařování čalamády rajčatová čalamáda čalamáda zavařování calamada čalamády zavařování čalamád nakládaná čalamáda nakládání čalamády čalamáda recept čalamáda bez zavařování čalamada zavarovani nakládané čalamády zavařovani okurková čalamada čalamad nakládaná hlíva nakládaní čalamád recepty na calamady čalamáda z okurek a mrkve nakladana hliva ustricna recepty čalamada

Suroviny: cibule, kapie, zelí, okurka čerstvá, mrkev, cukr krystal, ocet, deko

TopRecepty.cz

Čalamáda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxKM