Čalamáda

eva hubova Kuchařka: eva hubova

Doba přípravy: 1 hodina+odležení+zavařování asi 14 skleniček-300 ml Zavařeniny 0 názorů

Suroviny

1 kg cibule
1 kg paprika kapie
1 kg zelí
2,5 kg okurek
0,5 kg mrkve
500 g cukr krystal
500 ml ocet
1,5 balíčku DEKO prosít přes sítko aby tam nezůstala hořčičná semena
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mrkev nastrouhat najemno, zelí, kapii, cibuli nakrájet na proužky, okurky na kolečka, zasypat cukrem.

  2. Přípravkem DEKO a zalít octem.

  3. Dobře promíchat a nechat do druhého dne v chladnu uležet. D

  4. ruhý den naplnit sklenice a sterilovat 15 minut od bodu varu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 27 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čalamáda

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zavařování čalamády rajčatová čalamáda čalamáda zavařování calamada zavařování čalamád nakládaná čalamáda čalamády nakládání čalamády čalamáda bez zavařování čalamáda recept čalamada zavarovani nakládané čalamády zavařovani okurková čalamada nakládaná hlíva čalamad nakládaní čalamád čalamáda z okurek a mrkve nakladana hliva ustricna recepty čalamada recept na čalamádu bez zavařování

Zapomněl/a jsem heslo