Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čalamáda

Pokud nevíte, jak zpracovat přebytky zeleniny, vyzkoušejte tento recept na jednoduchou čalamádu, kterou můžete využít jako jednoduchou přílohu ke grilovaným masům, nebo jako náplň do svačinových baget.

Hodnocení receptu je 4,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby odležení

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby odležení)

15. 2. 2010 06:20

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

asi 14 skleniček-300 ml

Nutriční hodnoty

Energie15 685 kJ / 3 749 kcal
Bílkoviny68,00 g
Tuky11,90 g
Vláknina154,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60,95 g
Sůl151,00 g
Sacharidy790,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zavařování čalamády rajčatová čalamáda čalamáda zavařování calamada čalamády zavařování čalamád nakládaná čalamáda nakládání čalamády čalamáda recept čalamáda bez zavařování čalamada zavarovani nakládané čalamády zavařovani okurková čalamada čalamad nakládaná hlíva nakládaní čalamád recepty na calamady čalamáda z okurek a mrkve nakladana hliva ustricna recepty čalamada

Suroviny: cibule, kapie, zelí, okurka čerstvá, mrkev, cukr krystal, ocet, deko

TopRecepty.cz

Čalamáda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxKM