Čalamáda
Pokud nevíte, jak zpracovat přebytky zeleniny, vyzkoušejte tento recept na chutnou čalamádu, kterou můžete využít jako jednoduchou přílohu ke grilovaným masům, nebo jako náplň do svačinových baget.
Suroviny pro 1 dávka
asi 14 skleniček-300 ml
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 685 kJ / 3 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,00 g |
Tuky | 11,90 g |
Vláknina | 154,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60,95 g |
Sůl | 151,00 g |
Sacharidy | 790,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čalamáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxKM
Moje poznámka
Čalamáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxKM
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 7 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 15 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 8 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 8 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 9 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 10 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 12 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 13 hodinami
Tématické fráze:
zavařování čalamády,
rajčatová čalamáda,
čalamáda,
zavařování calamada,
čalamády,
zavařování čalamád,
nakládaná čalamáda,
nakládání čalamády,
čalamáda recept,
čalamáda bez zavařování,
čalamada zavarovani,
nakládané čalamády,
zavařovani okurková čalamada,
čalamad,
nakládaná hlíva,
nakládaní čalamád,
recepty na calamady,
čalamáda z okurek a mrkve,
nakladana hliva ustricna,
recepty čalamada
Suroviny:
cibule,
kapie,
zelí,
okurka čerstvá,
mrkev,
cukr krystal,
ocet,
deko
Komentáře (1)