Rizoto z vepřového plecka
I zcela obyčejné spojení kvalitní rýže Arborio a libové vepřové plece dokáže přinést na váš stůl sytý a lahodný pokrm. Rizoto doplněné svěžím salátem či nakládanou zeleninou má vyváženou výživovou hodnotu a zvládne ho i začátečník.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z vepřového plecka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8rG
Moje poznámka
Rizoto z vepřového plecka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8rG
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 10 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 10 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí krtkův dort
Ivuss před 57 minutami
Jablečný perník
Ivuss před 58 minutami
Ořechovo-jablečný koláč II
Iwcas před 1 hodinou
Špenát II.
Andy2208 před 1 hodinou
Olejový korpus na dort
Terkinka před 2 hodinami
Salát s hruškou a Hermelínem
Limek před 3 hodinami
Kuřecí karí
dandykvetinka před 3 hodinami
Salát z bílé ředkve s mrkví
Mishmaja před 4 hodinami
Karlovarské knedlíky I
mamina3 před 4 hodinami
Houbová smaženice
magdalenka před 4 hodinami
Suroviny:
plecko vepřové,
rýže arborio,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (1)