Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele janinapa

apolca: Dobrý den, přidat mouku, těsto bude trochu lepit vždy.

Ahoj Petro, zkušenost se sušeným kváskem nemám, určitě je nutné ho omladit (návod na obalu?), což může trvat i déle než 24 hodin. Můžeš si založit i vlastní kvásek nebo přes kváskovou mapu sehnat čerstvý.

Recept: Vánočka II
Děkuji za vynikající recept, vánočku jsem pekla poprvé v životě, první v pátek a druhou v neděli. 2. se povedla ještě lépe. Nechala jsem těsto kynout 3 hodiny a pak ještě 40 minut na plechu. Je krásná, vynikající. Ještě malý tip, přidávám do těsta vanilkový cukr a rum. Jediná chybička - zapomněla jsem koupit mandle. :-K :yes: ;-)

Dobrý den, myslím, že je to věc chuti, někdo má rád lehčí, někdo zase hutnější. Mně tento poměr vyhovuje.

pekárna: Dobrý den, pekárnu nemám, tak nedokážu bohužel odpovědět. :-(

osatka: Dobrý den, těsto spadne, ala pak se zvedne. Těsto nesmí být překynuté, pak stačí péct dle postupu výše. :-)

Werdula: mám velkou radost, že se povedl :-)

Klara: díky a je výborná. :-)

Tonda: opravdu je "uhňácaný" a upečený vlastníma rukama.

Naposledy jste si prohlédli