Mám tento recept už přes 32 let od své tchýně a je výborný a vůbec to není tekuté. Kotlety naklepu, osolím a opepřím, pomažu plnotučnou hořčicí. Do pekáče vymazaný máslem, pokládám brambory na kolečka a na to pokládám kotlety a na každou kotletu rozetřu lžíci zakysané smetany a zasypu strouhaným sýrem. Peču půl hoďky zakryté alobalem a pak ještě půl hoďky bez alobalu. Doporučuji, je to výborné. Zrovna teď jdu na ně. Dobrou chuť přeje Jari.
Výborný recept, moc nám chutnal a já ho předávám dál. Každý si ten špíz v plechu může ochutit jak mu chutná. Já tam ještě přidávám slaninu, papriku žlutou, zelenou a červenou a přílohu dělám brambůrky na malé čtvrtky pečené do zlatova ve friťáku. Zkrátka je to rychlá a vděčná delikatesa. Super. Jari.
Dnes jsem tyto řezy upekla a fakt, výborné. Jen mám jednu radu, pokud Vám nechce krém zhoustnout, přidejte do něj :"Zlatý Klas". 100% nebude tekutý a pěkně zhoustne. Nebo někdy přidávám i "Mascarpone". Vynikající a doporučuji.
Doporučuji, opravdu výborné.