Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Chutě na sladké a jídlo ve stresu? Takhle to ještě unesu
19 foto Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý
Těsto je po upečení křupavé. Nepotřela jsem ho před pokladením jablky, zapomněla jsem. Závin není přeslazený a křupavé těsto mu dává punc výborného desertu.