Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele KucharOlda

Určitě péct kosti na 260 stupňů po dobu 1-1 1/2 hodiny a potom dalších 45 minut se zeleninou? Nebude to spálené na uhel?

Vyzkoušel jsem a byla to příjemná změna oproti "klasice" s rajskou. Dávám bodík a přidávám fotečky.

Vyzkoušel jsem a pomazánka je výborná. Přidal jsem ještě kousek žluté papriky na malé kousky. Ukládám fotečky mého výtvoru.

Dnes uvařeno. Přepasíroval jsem a zredukoval. Mňamka. Přidávám fotky.

Výborný recept. Moc nám takto zapečená cuketa chutná. Ještě jsem na strouhanou mozzarellu přidal parmazán a do směsi lžíci sladké chilli omáčky. Nemá to chybu. Přidávam fotečky.

Zkoušel někdo i s jiným sýrem, než nivou?