Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Kvety

Skvěle popsány postup. A dort vypadá úžasně :-)

Krásný recept, musím určitě vyzkoušet. Moc se mně líbí popsány postup, hlavně otočení pomocí 2 plechů, to zkusím i se sladkou roládou

Jen se ujistím - jsou z toho 2 rolády? :-)
A ještě se zeptám, potřebovala bych bezlepkovou variantu, mohl by se na velkou roládu použít jen Solamyl a nahradit jím i mouku? Děkuji.

Tak to musím určitě vyzkoušet, moc se mně to líbí. Sýr je lepší tučný nebo může být i 30 %?

Irule: děkuji moc, snad to stihnu poslední týden, fakt moc se mně líbí :-)

Irule: Aha, tak vy je děláte pár dní před svátkami?
To dělám tolik druhů, že už bych další nezvládla :-(

Prosím, dají se skladovat nějakou dobu před Vánocemi nebo se musí dělat těsně před? Toho, co dělám poslední dny před Vánocemi, mám až dost, spíš potřebuji něco, co může ležet třeba 2 týdny v chladu. Ale špičky jsou tak lákavé...

Kvety: Dívám se, že je to opraveno. Oleje je opravdu 400 ml, ale místo původních 2 lžic oleje jsou teď 2 lžíce mouky.

Prosím, zkontrolujte si ingredience. Asi tam nemá být 400 ml oleje, ale mouky:-)

Myslíte, že půjdou do formy na muffiny? Vypadají lákavě

Tak jsem nákyp s nivou vyzkoušela a je opravdu tak dobrý, jak jsem čekala. Udělala jsem jedinou změnu , nedala jsem česnek, ale stejně měl nákyp výbornou, trochu pikantní příchuť díky Nivĕ. Fakt moc dobrý, doporučuji

RubyRom: Moc děkuji, bude to skvělý oběd, už se těším , brambory a niva, to je přesně pro nás :-)

V postupu nevidím uzené maso, ale jinak je to lákavé, určitě co nejdříve udělám. Prosím , jak dlouho to pečete?

Naposledy jste si prohlédli