Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Báječná jatýrka na slanině

Drůbeží játra jsou v mnoha kuchyních často opomíjenou surovinou. Dáte-li jim ale šanci, překvapí vás krátkou dobou přípravy a výbornou chutí. Játra restovaná na cibulce, slanině a česneku a provoněná tymiánem chutnají nejlépe v kombinaci s dušenou rýží.

Hodnocení receptu je 5,0 (50×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

19. 2. 2010 12:54

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 933 kJ / 1 179 kcal
Bílkoviny89,30 g
Tuky75,40 g
Vláknina10,08 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 2,18 g
Sůl5,35 g
Sacharidy34,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nestihla jsem vyfotit, snědli mně to velmi rychle. Foto přidám příště.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika Svozilova

10. 4. 2014 14:01

:yes:

Ivana79 Ivana79

4. 6. 2011 07:26

Pridávam fotku;-)Nemalo to chybu:-p

Dr.Cheeman

24. 11. 2010 14:58

zapomnel sem koupit slaninu tak sem trochu improvizoval se sadlem, vysocinou a uzenym bokem. nejspis byla chut trochu jina nez by mela byt, ale musim rict ze to bylo vynikajici, lahudka :yes:

domulka

5. 4. 2010 18:45

vypadá to krasně
škoda že mi játra nechutnají asi je hned začnu jíst:-K:-p:yes:;-)

Betina

19. 2. 2010 20:06

:-p:-p:-O

opuncie opuncie

19. 2. 2010 19:36

Co fotka, ale ty játra :-O

ruzena ruzena

19. 2. 2010 18:45

Hmmmmmmmmmmm:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 2. 2010 17:06

:-p:yes:

Lusinda79

19. 2. 2010 14:27

Opuncie-krásná fotka:yes:

opuncie opuncie

19. 2. 2010 14:15

Česnek sekám na drobno, ale jinak dělám skoro stejně.:yes:

Lusinda79

19. 2. 2010 13:31

Jednoduchá a moc dobrá klasika.Světlanko, jatýrkům slaninový kabátek sluší, že?:yes:

Svetlana Svetlana

19. 2. 2010 13:19

Hani, posílám první bodík, protože játra se slaninou dělám a máme je rádi...zkus někdy játra obalit plátky slaniny, naskládat do pekáčku, přidat vše na co jste zvyklí a upéct....taky mňamka...:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: krůtí játra recept jatýrka kruti jatyrka jatýrka se slaninou drůbeží játra na slanině jatyrka na slanine jatýrka na cibulce hovězí jatra na slanině báječná játra na slanině jatýrka s rýží vepřová játra na slanině recept krůtí jatýrka na slanině krůtí játra na slanině hovězí játra na slanině recept drůbeží játra a srdíčka na slanině jatýrka ve slanině vepřová jatýrka játra na špeku recepty krůtí játra recepty jatýrka na divoko

Suroviny: olej, cibule, játra drůbeží, slanina, česnek, tymián, omáčka sojová, omáčka worcesterová, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Báječná jatýrka na slanině

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r2Z4