

Báječná jatýrka na slanině
Suroviny 4 porce
- 50 ml oleje
- 1 větší cibule
- 500 g drůbežích jater
- 100 g na kostičky pokrájené slaniny
- 6 stroužků neloupaného česneku
- tymián(čerstvý je lepší)
- 2 lžíce sojové omáčky
- 1 lžička Worcestru
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
V pánvi na rozpáleném oleji osmažíme pokrájenou cibulku, přidáme pokrájená drůbeží játra, pokrájenou slaninu a celé neoloupané stroužky česneku. Přidáme tymián, pepř a další koření. Při mírné teplotě za občasného pomíchání restujeme přikryté asi 30 min. Nakonec dle chuti dosolíme a podáváme s rýží.
Poznámka od kuchařky
Nestihla jsem vyfotit, snědli mně to velmi rychle. Foto přidám příště.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Báječná jatýrka na slanině
-
-
Pridávam fotku
Nemalo to chybu
-
zapomnel sem koupit slaninu tak sem trochu improvizoval se sadlem, vysocinou a uzenym bokem. nejspis byla chut trochu jina nez by mela byt, ale musim rict ze to bylo vynikajici, lahudka
-
vypadá to krasně
škoda že mi játra nechutnají asi je hned začnu jíst -
-
Co fotka, ale ty játra
-
Hmmmmmmmmmmm
-
-
Opuncie-krásná fotka
-
Česnek sekám na drobno, ale jinak dělám skoro stejně.
-
Jednoduchá a moc dobrá klasika.Světlanko, jatýrkům slaninový kabátek sluší, že?
-
Hani, posílám první bodík, protože játra se slaninou dělám a máme je rádi...zkus někdy játra obalit plátky slaniny, naskládat do pekáčku, přidat vše na co jste zvyklí a upéct....taky mňamka...