S tou vodou opatrně, některé brambory mají v sobě vysoký obsah vody a vodu pustí, jelikož guláš byl dělaný tenkrát z ranných brambor, měli vody v sobě dost, do receptu to dopíšu
jarda Kadic:Jardo, já ji tam vařím proto, že na sporáku ji neumím uvařit rovnoměrně. Mikrovlnka za mě udělá vše a bez starostí :) Pokud Vám více vyhovuje sporák, vařte na sporáku :) pouze jsem uváděla, že rýži vařím v mikrovlnce
Mikrovlnka má 700W , nemůžu si volit :) ale záleží na rýži, třeba jasmínová se dělá 20 minut, long 25 minut, po zhruba 12 minutách promíchám, na 8 minut vrátím a pak ochutnám a kdyžtak ještě nějakou minutku přidám :)
Cathleen moc děkuji za výborný receptík. Nechtěla jsem se do přesnídávek pouštět, ale nakonec jsem se přesvědčila a jsem ráda. Receptík je výborný. ten si bodík zaslouží
1 2 Další