Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový guláš z PH

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 270 min

270 min (270 min příprava)

8. 9. 2010 19:06

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 901 kJ / 454 kcal
Bílkoviny11,12 g
Tuky7,58 g
Vláknina18,27 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy77,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

V průběhu vaření jsem gulášek nemíchala, zamíchala jsem až po 3,5 hodinách, nic se nikde nepřipálilo. Chuť je naprosto jiná, než uvařeného guláše v hrnci, chutě jsou proleželé a bohaté.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

LeninkaP

2. 11. 2013 18:57

S tou vodou opatrně, některé brambory mají v sobě vysoký obsah vody a vodu pustí, jelikož guláš byl dělaný tenkrát z ranných brambor, měli vody v sobě dost, do receptu to dopíšu ;-)

Eva

2. 11. 2013 16:57

Je to moje prvotina z PH. Dle receptu jsem nedala žádnou vodu, ještěže jsem se na to po 1,5 hod. podívala, žádná voda se odnikud nevyvařila, brambory vypadaly na povrchu oschle, tak jsem to zalila vodou a pokračovala ve vaření. Výsledek nakonec dobrý.

kristýna

30. 4. 2013 18:56

mnam tak dobre fakt:-K:-//:no::yes::yes::yes:

chose

29. 12. 2012 23:19

Kolik vody mám dát? Nebo se voda nedává?:-/

ferdinand64

7. 2. 2011 14:17

www.webovestranky.comDíky za recept. Uvařil jsem to a bylo to skvělé. Žádná přidaná voda, žádná mouka, brambory to zahustí. Přidal jsem tam navíc plechovku červených fazolí a špetku chili. Když vaříte v PH, nesmíte mít hlad.

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 9. 2010 07:58

Buřtguláš mám ráda a vždy jsem to brala za rychlovku,ale neumím si představit vařit to tak dlouho i když zřejmě má úplně jinou chuť.:-p:yes:+1

rebeka rebeka

8. 9. 2010 21:58

maris,no právě:-Omě by to taky nenapadlo,ale prubnu to a uvidím;-):-D

maris maris

8. 9. 2010 21:07

Já PH mám a moc ráda ho používám, chuť připravených jídel je z něho fantastická, ale - nic proti tomuto receptu - buřtguláš bych asi v něm taky nedělala, i když - nikdy neříkej nikdy, že jo;-):-))

Colombo65 Colombo65

8. 9. 2010 21:00

Buřt-guláš 4,5 hodiny? U masa vařeného v PH to chápu, ale u tohoto pokrmu vůbec. Je to jen můj podiv, takže komu to vyhovuje jen tak dál.Chuť dle mého dělá u buřt-guláše kvalitní použitá surovina a to hlavně uzenina.;-);-);-)A vůbec co se do toho pletu když nemám PH:-D:-D:-D

rebeka rebeka

8. 9. 2010 20:48

výborný nápad:-!:yes:v neděli budu po oslavě,tak ať PH maká:-Da buřtgulášek my mocinko rádi,díky:yes::-K
dádule.pořiď si PH a divit se nebudeš;-)taky jsem nechápala:-Dteď už vím:yes::-D

drahulin drahulin

8. 9. 2010 20:41

Dobrý nápad.Taky vyzkouším.:yes:

Dádule

8. 9. 2010 20:17

Věřím,že je guláš dobrý!Ale vařit buřt-guláš 4,5 hod.asi by mne kleplo.:-O:-O

Irrena Irrena

8. 9. 2010 19:49

Právě dneska jsem vařila bramborový guláš, příště udělám v PH.Dávám bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vuřt guláš z bramborem bramborový guláš bez masa bramborový guláš v pomalém hrnci burtgulas v pomalem hrnci buřt gulaš v pomalem hrnci bramborový guláš bez uzeniny bramborový guláš z pomalého hrnce jak se dělá bramborový guláš bramborový guláš v ph bramborový guláš bramborový guláš pomalý hrnec bramborový gulaš ze salámu pomalý hrnec bramborový guláš vuřt guláš bramborový guláš z masa buřt guláš buřt guláš pomalý hrnec burtgulas v ph buřtguláš pomalý hrnec masový bramborový guláš

Suroviny: cibule, brambory, salám lovecký, paprika sušená sladká, kmín celý, majoránka, pepř, sůl, olej, rajče, paprika čerstvá červená, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Bramborový guláš z PH

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qZQk