Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Porce: Dle použitého množství cukety

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota373 kJ / 89 kcal
Bílkoviny3,57 g
Tuky0,17 g
Vláknina2,46 g
Cholesterol0 mg
Sodík9 808 mg
Sůl24,50 g
Sacharidy17,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

hosta

23. 8. 2014 22:28

lišák: také jsem zjistila, že je lépe zeleninu ogrilovat "na sucho" a pak horkou potřít v olivovém oleji rozmíchanými bylinkami

lišák

23. 8. 2014 20:08

nejlepší je nejdříve ogrilovat cukety a pak nějak dochutit sul....

magdalenka

11. 6. 2014 10:35

sarahzuz: niekto používa Podravku, niekto nepoužíva...povinné to predsa nie je, nič si z toho nerob.

sarahzuz

11. 6. 2014 09:48

Pak mi asi jde více o podtrhnutí chuti než o zdravost :-D Jen by mě zajímalo zda jste to před odsouzením neprve zkusil/a ? ;-)

...

10. 4. 2014 14:06

tfuj, tak výbornou a zdravou zeleninu zprznit chemickou podravkou... správná kuchařka takové jedy vůbec nepoužívá :-((

marketule

3. 4. 2013 10:38

taky grilujeme cuketky moc rádi, jen s rozdílem že nevydlabáváme dužinu, grilujeme na kameni a hned po masu nebo s masem a dostanou chuť od toho koření (používáme na maso směsi typu "co dům dal" - grilovací koření, česnek, kari, apod.) a případně trochu dosolit. už jsme takhle navnadili na grilování spoustu lidiček, kteří se před ochutnáním nad cuketami ošklíbali, neb nevěděli co je dobrého ;-)

sarahzuz

1. 8. 2012 15:07

cookies: To jsem moc ráda že tolika chutnalo :-));-)

cookies

31. 7. 2012 19:58

Dělaji jsem o víkendu za 3 dny asi 3kg cuket a bylo to výborný :-)

sarahzuz

13. 5. 2012 23:01

vybusna: kazdy ma rad jinak slany jidla ;-) A ano vetsinou pouzivame velkou narostlou cuketu ;-) a cuketa nelze upresnit kazda je jinak velka ;-) jinak me se to podle tohoto receptu vždy podařilo mozna je to tim ze grilujeme na kameni to nevim jiste :-)

sarahzuz

13. 5. 2012 22:44

Eliza: To jsem moc ráda, díky ;) jj mladá je fajn :) no jo soli podle chuti :) akorád já tu dužninu vždy vydlabavam rodince moc nejede :)

Eliza

13. 5. 2012 18:46

Nechala jsem se inspirovat, ale cuketu jsem použila mladou, takže jsem ji použila celou. Také jsem už moc nesolila.
Posílám fotečky a bod, samozřejmě.:-p

ivulinka

13. 5. 2012 15:46

Miluji grilovanou cuketu a dcerka taky, radši si ji dám na talíř než kus masa nebo klobásy. Pokud se můžu přiznat, tak ji solím jen velmi málo, ale je fakt, že bych se jí ujedla, bodík i za tvůj nápad:-)

heartm

13. 5. 2012 10:19

kokronilla::-D:-D:-D:-D:-D

kokronilla

13. 5. 2012 08:41

Dělám taky tak, jen místo podravky dávám kořenáí na steaky. A grilovanou cuketu osobně vyměním za grilovanou krkovičku...:-p

ZuzkaMladkova

12. 5. 2012 21:58

My cuketu takhle děláme venku na kameni a to je hrozná bašta, bych se ujedla,akorát msíto podravky dávám grilovací koření. Už se těším, až mi na zahrádce cukety vyrostou!:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cuketa na grilu grilovaná cuketa na grilu cuketa na gril grilování cukety cukety na grilu recepty cuketa na grilu cuketa na grilu recept recept cuketa na grilu grilovaná cuketa grilujeme cuketu recepty cuketa na gril top recepty cuketa cuketa gril grilování cuketa cuketa na gril recept cukety na grilovani cuketa nejlepší recepty cukety na gril recepty z cukety na grilu gril cuketa

Suroviny: cuketa, olej, podravka, sůl, česnek

TopRecepty.cz

Cuketa na grilu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6G8l