Kávová zrna s marcipánovou hmotou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 24 645 kJ / 5 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,91 g |
Tuky | 384,03 g |
Vláknina | 25,50 g |
Cholesterol | 728 mg |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 498,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 2. 2013 13:44
Dobrý den, kávová zrna se mi vůbec nepovedla, těsto jsem měla řídké (zkoušela jsem domácí marcipán), však taky zrovna nejsem kuchařka :)
30. 10. 2012 17:09
Tak pro ty mám slabost odmala
21. 12. 2011 14:26
Výborné, sice mi to dalo trošku práce spojit spodní kolečko s vrchním, ale chuťově . Jen je to pořádná kalorická bomba . Děkuji za recept.
20. 2. 2011 19:38
+ .
20. 2. 2011 17:25
Mňam, ty miluju...
20. 2. 2011 14:12
vypadají nádherně
20. 2. 2011 13:46
Hned bych si dala
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 33 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 34 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 34 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 38 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 44 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Kdouloň a její využití: Dřevina našich babiček nám nabízí příjemně aromatické plody k výrobě proslulého želé
Kdoule příjemně voní a chutná, potřebuje ale tepelnou úpravu. Připravujeme z ní želé a používáme ji do koláčů
Další recepty
Tématické fráze: kávová zrna nepečená s marcipánem krém do kávových zrn kávová zrna ze sušeného mléka domaci kavova zrna kávová zrna se smetanou mandlové zrna krém na kávová zrna cukrářská kávová zrna kavova zrna susene mleko kávová zrna marcipánová marcipánová kávová zrna krem kavove zrna domácí marcipán na kavova zrna kávová zrna se sušeným mlékem mandlová zrna kávové zrna ze sušeného mléka mandlová hmota jak vyrobit kávová zrna kévová zrna v mandlovém marcipánu domácí marcipánová na kávová zrna
Suroviny: mandle loupané, cukr moučkový, mléko sušené, med, máslo, tuk ztužený, med, káva rozpustná, rum, kakao
Kávová zrna s marcipánovou hmotou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kxV
7 názorů