Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Libuse Romancikova

No tento recept zná snad už i batole.:-//

Já nějak nechápu co je na dortu Red Velvet tak úchvatného?To že je červený?Ale pravý Red Velvet přece není obarven barvivem.Tak co tedy?Ta barva chuť dortu nedodá ne?:-((

Recept: Přesbidlo II
Prosím ty namočené kroupy se před zamícháním do brambor nevaří?

Za prvé nechápu na co dávat do kynutého těsta prášek do pečiva a za druhé.Celá vejce do kynutého těsta nepatří.

Hledám kde jsou jaké košíčky ale žádné nevidím.Jen kolečka salámu.:-((

Jablko nesaje.Jablko pouští šťávu a saje krupice.

Koláčky jsem pekla malé s náplní uvnitř.Navrch jen drobenku.Vajíčkem jsem nepotírala to nedělám.Takže jen pomastila a po upečení potírám rozpuštěným máslem s mlékem.Byly výborné jak peříčko.Přikládám foto.

Tak jsem právě zadělala na tato kolečka a těsto mám řídké jak krém takže vůbec nechápu jak z této hmoty mám vyválet a vykrájet pevné tvary.Asi musím dát ztuhnout.:-((

Před rokem jsem tato kolečka dělala a byla moc dobrá.Vše jsem ale pekla zároveň a bylo to akorát.Dnes tady přemýšlím čím naplním malé linecké košíčky a napadlo mě že by to šlo i touto náplní.Ale samozřejmě bych ji už nezapékala.Myslím že by se nic nestalo neboť náplň je vařená a vzpomínám si že mi chutnala bez zapečení.Potáhnu čokoládou a to by v tom byl čert aby se to nesnědlo.<3

Do lineckého nepatří bílek tak jako třeba do kynutého těsta.Tento recept je nesmysl.

amik0: A s čím tedy máte problém?Pokud si přečtete recept tak musíte vědět že ze 150ml vody,droždí a lžičky cukru si zaděláte kvásek.Další možnost je smíchat rozdrobené droždí se lžičkou cukru a když se droždí rozpustí můžete přidat cca lžíci mouky(bez soli) a zalít troškou teplé vody,rozmíchat a nechat vzejít kvásek.Pak vše přidáte k ostatním surovinám +zbytek vody.Naprosto jednoduché.;-)

Tak tyto housky jsou za mě asi nejlepší z těch které jsem vyzkoušela.Majolkové® nejsou špatné ale co se týká těchto s máslem tak jsou načechrané a velice chutné.Já je po upečení ještě pomažu rozehřátým máslem s mlékem.Dělám to u všeho kynutého co peču.Krásně odvlhnou.Chtěla bych ještě zkusit ze špaldové mouky tak uvidím a dám vědět.Ale podle mě by to neměl být problém.Autorce děkuji za recept a dovolím si přidat fotečky.Pletla jsem z jednoho pramene.