Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Lindabranna

Ricci: ne, v klidu:) psala jsem Vám, že je to super recept, ale ne Carbonara. Takže jako penne s vajíčkem a houbami je to určitě lepší a proč ne, klidně ho vyzkouším... Na infarkt je to jen z těch komentu :)

A proč všechny ostatní věci?... Kdyby název receptu byl jiný, tak je super, ale carbonara= spaghetti, vejce (nebo jeden žloutek), guanciale, pepř... Žádná smetana, ne houby, ne cibule, česnek, houbové koření?! Bazalka? Proč? Eidam?bože muj:))

Krásný recept! Jen je třeba před vařením vyndat z páteře každé krevete střívko!

Naprosto souhlasím s MamlajdaD: sice to není soufflé dnešní doby, ale vzhledem k tomu, že před 100 lety, jak popisuje původní recept, byla k dispozici pouze vidlička k "nadlehceni" vajec a ne elektrický mixér, je to tak: jedná se o recept našich babiček na soufflé, který je nádherný. Je tady často psáno spousta horších věcí, jako třeba lasagne bez besciamella, jako originál recept a pod, takže proč ne...

Naposledy jste si prohlédli