Kefírové lívance

kamikaze Kuchař:

Sladká jídla 10 názorů

54

Suroviny

1/2 litru kefíru
1 lžíce cukru
špetka soli
2 vejce
1 1/2 hrnečku polohrubé mouky
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience řádně promícháme a pozvolna smažíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 33 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kefírové lívance

  • alino alino

    spagetka: Jde taky přidat jedlá soda .

    Odpovědět

  • alino alino

    Livanečky ,jsou výborné ,rychlé , a s kanálovými poklopy to rozhodně nemá co dělat :-! Kanálové poklopy můžete udělat i když je máte s droždím.

    Odpovědět

  • Super kuchařka Super kuchařka(neregistrovaná)

    spagetka: S droždím jsou tak nadýchané, což prášek do pečiva nezajistí. Ale tento recept je spíše na kanálové příklopy, ty bývají také těžké. Něčím se to každopádně nakypřit musí, jinak to nejsou lívance, ale malé palačinky. Jen hzstší.:-D

    Odpovědět

  • Michaela Michaela(neregistrovaná)

    ted jdu na ne,tak jsem na ne zvedava :-)

    Odpovědět

  • Anďa Anďa(neregistrovaná)

    Nejvíc super lívance, které znám. Jsou dohromady za dvacet minut připravené i usmažené. Rychlovka a mňamka.:-))

    Odpovědět

  • Jamka Jamka

    ted dopecene a snedene opravdu bomba:):yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Martina.m: osobně bych tam dala lžičku prášku do pečiva, droždí není potřeba ;-)

    Odpovědět

  • Martina.m Martina.m

    to tam není potřeba droždí ani "KP"?:-O

    Odpovědět

  • Lucie Lucie(neregistrovaný)

    Livance mam odzkousene, jsou opravdu dobre. Dnes je jdu delat znovu :)

    Odpovědět

  • D.K. D.K.(neregistrovaný)

    livanecky jsou opravdu vynikajici..muzu jedine doporucit. Nejlepsi jsou s boruvkovou marmeladou a vychlazenou zakysanou smetanou.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo