Ahojky, dnes jsem také toto pekla, jen ještě nevíme jestli opravdu ochutnáme, přeci jenom když si představíme, jak je ta darovaná část těsta asi stará..aby nám z toho nebylo zle..těsto moc libě nevonělo i když teď po upečení voní moc pěkně..bylo někomu z vás, kdo jste to jedl po tom špatně? Přeci jenom kojím, tak nechci nic riskovat..díky
Děkuji za tip a za pochvalu - popravdě vařím dle své mámy) Z mé hlavy to úplně není) Bez obalení to jistě bude zdravější. Ale ten kečepuk zapečený v kůrčičce..mňamy mňam, asi bych se o toto připravit nenechala
Vyzkoušeli jsme to a musím doporučit..sice mě v "číně" překvapila cherry rajčátka, ale musím říct, že to bylo výborné jako celek!!! a zdravé k tomu..rýže + maso + hromada zeleniny..doporučuju ..posílám bodík a přikládám fotečku
(jediné co jsem měla jinak je, že jsem použila vepřové maso místo kuřecího, protože jsem ho měla již koupené a potřebovala jsem ho upotřebit a dále místo klasického bílého zelí, zelí čínské (pekingské) - manžela jsem totiž poslala pro suroviny na nákup a toto zelí si vydedukoval z toho, že dělám přeci "čínu" Věřím však, že až takový rozdíl oproti originálu tam kvůli pekingskému zelí nebude
Hlásím,že nám chléb chutnal a špatně nám kupodivu opravdu nebylo
(jediné co jsem měla jinak je, že jsem použila vepřové maso místo kuřecího, protože jsem ho měla již koupené a potřebovala jsem ho upotřebit a dále místo klasického bílého zelí, zelí čínské (pekingské) - manžela jsem totiž poslala pro suroviny na nákup a toto zelí si vydedukoval z toho, že dělám přeci "čínu"
1 2 Další