Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Lucci

gajdosovam:
Hlásím,že nám chléb chutnal a špatně nám kupodivu opravdu nebylo:-) Děkujeme:-)

Ahojky, dnes jsem také toto pekla, jen ještě nevíme jestli opravdu ochutnáme, přeci jenom když si představíme, jak je ta darovaná část těsta asi stará..aby nám z toho nebylo zle..těsto moc libě nevonělo i když teď po upečení voní moc pěkně..bylo někomu z vás, kdo jste to jedl po tom špatně? Přeci jenom kojím, tak nechci nic riskovat..díky:-K

Cuketu prostě miluju a když je tam navrch sýr..posílám bodík:yes:

Děkuji:-) Jinak hodně jídel dělám podle mamky, ale pokaždé mam pocit, že to od ní prostě vždycky chutná jinak ať se snažím sebevíc! :-))

Děkuji za tip a za pochvalu - popravdě vařím dle své mámy:-))) Z mé hlavy to úplně není:-))) Bez obalení to jistě bude zdravější. Ale ten kečepuk zapečený v kůrčičce..mňamy mňam, asi bych se o toto připravit nenechala:-)

a ještě dodávám fotečku..:-) ostatním doporučuji:-)

Moc dobrá - chutnala nám..navíšć jsme si tdo nádivky přidali trochu uzeného masa. Posílám 7. bodík :yes:

Vyzkoušeli jsme to a musím doporučit..sice mě v "číně" překvapila cherry rajčátka, ale musím říct, že to bylo výborné jako celek!!! a zdravé k tomu..rýže + maso + hromada zeleniny..doporučuju :-K ..posílám bodík a přikládám fotečku :yes:

(jediné co jsem měla jinak je, že jsem použila vepřové maso místo kuřecího, protože jsem ho měla již koupené a potřebovala jsem ho upotřebit a dále místo klasického bílého zelí, zelí čínské (pekingské) - manžela jsem totiž poslala pro suroviny na nákup a toto zelí si vydedukoval z toho, že dělám přeci "čínu" :-) Věřím však, že až takový rozdíl oproti originálu tam kvůli pekingskému zelí nebude:-)

Našla jsem si více receptů na Valaškou kyselici, ten váš mě lákal nejvíce a musím říct, že jsme si s manželem mooc pochutnali. Posílám bodík:yes:

Nádivku jsem dělala včera na véču a moc nám chutnala - manžel si i přidával. Já ji dnes dojedla k obědu - mňam:-) Posílám bodík.:yes: