"Česká" čína

dominickaa Kuchařka:

Doba přípravy: 30minut 5 porcí Ostatní 4 názory

58
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Suroviny

2 kuřecí prsa
Nyní v akci
200 g bílého zelí
2-3 mrkve
Nyní v akci
1 červená paprika
Nyní v akci
rýže
1 zelená paprika
12 cherry rajčátek
1-2 jarní cibulky
4-6 stroužků česneku
sůl
pepř
sojová omáčka
olej
čína koření
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na rozpálenou pánev vložíme na krájené na nudličky maso a jarní cibulku. Až maso nebude syrové přidáme obě papriky nakrájené na drobno, rajčátka na měsíčky,mrkev nastrouhanou na hrubo, zelí na nudličky, prolisovaný česnek.

  2. Podlijeme vodou a zamícháme. Necháme tak 10 minut podusit. Do činy přidáme koření a sojovou omáčku dle chuti a nakonec promícháme. A můžeme podávat.

Poznámka

Tuto čínu podávame s rýží , ale lze podávat i s brambory či těstovinami. :-)

Je to velmi jednoduchý a chutný recept.

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 17 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: "Česká" čína

  • Lucci Lucci

    Vyzkoušeli jsme to a musím doporučit..sice mě v "číně" překvapila cherry rajčátka, ale musím říct, že to bylo výborné jako celek!!! a zdravé k tomu..rýže + maso + hromada zeleniny..doporučuju :-K ..posílám bodík a přikládám fotečku :yes:

    (jediné co jsem měla jinak je, že jsem použila vepřové maso místo kuřecího, protože jsem ho měla již koupené a potřebovala jsem ho upotřebit a dále místo klasického bílého zelí, zelí čínské (pekingské) - manžela jsem totiž poslala pro suroviny na nákup a toto zelí si vydedukoval z toho, že dělám přeci "čínu" :-) Věřím však, že až takový rozdíl oproti originálu tam kvůli pekingskému zelí nebude:-)

    Odpovědět

  • Cleonka Cleonka

    to bude dobrůtka :) :yes:

    Odpovědět

  • dominickaa dominickaa

    dekuji...

    Odpovědět

  • jirholu jirholu

    Vypadá lákavě :-K bodík :yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo