Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele marky011

pro: JKpipule
Marcipán chce, aby se s ním dost "pracovalo", takže mačkat, mačkat a zase mačkat, dokud nebude jako plastelína. Pak už z něj uděláte cokoliv.

úžasný medovník! opravdu klobouk dolů :-!
já medovníky zbožňuji, hned bych si kousek dala :-p
dávám bodík :yes:

Recept: TIRAMISKA
pro: JANA K
ozdobu z čokolády dělám tak, že si dám do menšího hrnce vodu a nechám ji vyřit, do menšího hrnečku dám kousky čokolády ( já osobně používám čokoládové penízky, které se dají koupit například v Tescu), ve vřelé vodě se čokoláda roztopí a pak ji naleji na "bublinky" (takové co se dávají do balíčků se sklem atd.), rozetřu lžičkou na tenkou vrstvu a dám vychladnout. Pak jen nalámu na potřebné kousky.
Likér se nasaje do piškótů a do krému se nedostane.
Dávám chladit jen do lednice.

Recept: Rákosníček
Leskne se ten rybníček, nebo se mi to jen zdá? Nevím jak docílit toho, aby hmota měla takový lesk. I ten rákosníček se celý leskne...

Měla bych jeden dotaz na autorku dortu: Jak docílit toho, aby ta hnota na dortu byla tak lesklá? Vypadá jako kdyby celý dort byl nalakován. Já co mám zkušenosti tak marcipán je vždy takový matný.:-?:-!

Naposledy jste si prohlédli