Bob Jirásek-Teplice.: Tak právě v tý restauraci, vinárně Marica jsem jedl tu nehnusnější lutenici v životě. Byla s rýží, prostě humus. A v Ústí již byla známa a v Teplicích o ní nevěděli.
Jirka: Přesně. Já znal lutenici jen z brambor. A při návštěvě Teplic jsem ve vinárně Marica si dal něco a s lutenicí. Ta lutenice byla s rýže a to se opravdu nedalo.
Ale originál lutenice vůbec brambory nemá !!!
Jano, dostala se mi do ruky slanina na gril přímo z Anglie a upozorňuji Vás, že tam byly 4 chemikálie a jedna z nich právě praganda v největším množství. O kouřovým aromatem se již nemusím zmiňovat. Dnes jsou technologie jiné.
Po vaření domácí šunky a klobásách a hlavně žebírkách Žaža vím co ta praganda umí. Nesmí se to s ní přehánět a tady po umití a vyvaření jsem přesvědčen, že není dávka přehnaná. I když já bych to smíchal se solí 50/50%.
dzungila: Tak nevím, ale jestliže si dáváte v čínské restauraci sečuán, tak Vám v životě toto nemůže tak připadat. žádné arašídy To je hlavně ve známém Kung Pao. Sečuán (oblast) je známá svou nakyslou chutí a česnekem.
Ale originál lutenice vůbec brambory nemá !!!
Po vaření domácí šunky a klobásách a hlavně žebírkách Žaža vím co ta praganda umí. Nesmí se to s ní přehánět a tady po umití a vyvaření jsem přesvědčen, že není dávka přehnaná. I když já bych to smíchal se solí 50/50%.