Čína z vepřového masa

kucerova45 Kuchařka: kucerova45

Vepřové maso 29 názorů

Suroviny

1 kg vepřové kýty
sůl
koření na čínu
kari
pepř mletý
1 velká cibule
olej
zmrazená čínská zelenina
solamyl
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na nudličky a sesklovatíme na oleji, přidáme na nudličky nakrájené maso, orestujeme, přidáme dle chuti sůl, koření na čínu, kari a pepř, podlijeme vodou a dusíme až je maso skoro měkké. Přidáme zeleninu a ještě asi 10 minut podusíme.

  2. Nakonec zahustíme solamylem rozmíchaným ve vodě a dodusíme asi dvě minuty. Podáváme s vařenou rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 404 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čína z vepřového masa

  • Michal Michal(neregistrovaný)

    Vynikajici, dnes odzkouseno a smakovalo cele rodine :yes:

    Odpovědět

  • casino casino

    maxi men :
    Čína:-?
    No, spíše divočina:-D
    Ale rozhodně ne taková, jak račte psát :-((

    Odpovědět

  • maxi men maxi men (neregistrovaný)

    tohle není čína
    jelikož to vypadá jak už jednou strávené 8-(

    Odpovědět

  • Milano Milano

    to je jedno: Ano !!! Takovou kejdu oni nevaří !!!

    Odpovědět

  • Dědek Dědek(neregistrovaný)

    Solamyl je pěkný blivajz,já dávám kukuřičnou mouku - sto a jedno:yes:

    Odpovědět

  • Petr Petr(neregistrovaný)

    dobrota:yes:

    Odpovědět

  • werca werca(neregistrovaná)

    Zrovna jsem to dovařila a snědla. Musím říct, že mi to chutnalo moc :)

    Odpovědět

  • Dancuu Dancuu(neregistrovaný)

    Od jakživa čínu zahušťuju solamylem. Jinak je pravda že ilustrační foto by bylo lepší s rýží;-) už se těším na výslesdek mé práce :-8

    Odpovědět

  • to je jedno to je jedno(neregistrovaný)

    Toto není čína, ale fastgulash:-//

    Odpovědět

  • Hanka Hanka(neregistrovaná)

    Tuto čínu dnes dělám podruhé a je moc výborná:yes:

    Odpovědět

  • Porada Porada(neregistrovaná)

    :-O Jen k tomu zahušťování - 1PL solamylu se rozmíchá ve 2PL vody,nechá ustát a odstátá voda se vylije.
    Potom znovu rozmíchat a zahušťovat(řidší kašičkou).Pokud u nás někdy zbyla,nikdy nebyl problém s ohříváním a řídnutím(ani druhý den). Ať v MW troubě nebo na pánvi.Vyzkoušejte si.:-p

    Odpovědět

  • anubis anubis

    Už dlouho hledám recept, ze kterého by mi vyšla přesně takovéhle čína :-) Už dlouho jsem takhle dobrou čínu neměla, takže přidávám do oblíbených, letí 4. bodík a :yes::-)

    Odpovědět

  • Hnusák lepák Hnusák lepák(neregistrovaný)

    Karolína:ja taky ne:-((

    Odpovědět

  • nenažranec nenažranec(neregistrovaný)

    tak takové žrádlo MILUJU zrovna ted si ho dělám

    Odpovědět

  • Verča Verča(neregistrovaná)

    :yes: super!!!

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: čína recept čína z vepřového nejlepší recept vepřová čína vepřová čína recept maso na čínu vepřové maso recepty na čínu vepřové maso na čínu recept čína čína recept vepřové čína z vepřového masa s rýží recepty cina recepty čína vepřové jak naložit vepřové maso na čínu vepřové maso čína veprove maso recepty cina vepřové na čínu recept na veprovou cinu čína recepty vepřové čína jídlo čína

Zapomněl/a jsem heslo