Čína z vepřového masa

kucerova45 Kuchařka:

Vepřové maso 29 názorů

55

Suroviny

1 kg vepřové kýty
sůl
koření na čínu
kari
pepř mletý
1 velká cibule
olej
zmrazená čínská zelenina
solamyl
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na nudličky a sesklovatíme na oleji, přidáme na nudličky nakrájené maso, orestujeme, přidáme dle chuti sůl, koření na čínu, kari a pepř, podlijeme vodou a dusíme až je maso skoro měkké. Přidáme zeleninu a ještě asi 10 minut podusíme.

  2. Nakonec zahustíme solamylem rozmíchaným ve vodě a dodusíme asi dvě minuty. Podáváme s vařenou rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 922 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čína z vepřového masa

  • Michal Michal(neregistrovaný)

    Vynikajici, dnes odzkouseno a smakovalo cele rodine :yes:

    Odpovědět

  • casino casino

    maxi men :
    Čína:-?
    No, spíše divočina:-D
    Ale rozhodně ne taková, jak račte psát :-((

    Odpovědět

  • maxi men maxi men (neregistrovaný)

    tohle není čína
    jelikož to vypadá jak už jednou strávené 8-(

    Odpovědět

  • Milano Milano

    to je jedno: Ano !!! Takovou kejdu oni nevaří !!!

    Odpovědět

  • Dědek Dědek(neregistrovaný)

    Solamyl je pěkný blivajz,já dávám kukuřičnou mouku - sto a jedno:yes:

    Odpovědět

  • Petr Petr(neregistrovaný)

    dobrota:yes:

    Odpovědět

  • werca werca(neregistrovaná)

    Zrovna jsem to dovařila a snědla. Musím říct, že mi to chutnalo moc :)

    Odpovědět

  • Dancuu Dancuu(neregistrovaný)

    Od jakživa čínu zahušťuju solamylem. Jinak je pravda že ilustrační foto by bylo lepší s rýží;-) už se těším na výslesdek mé práce :-8

    Odpovědět

  • to je jedno to je jedno(neregistrovaný)

    Toto není čína, ale fastgulash:-//

    Odpovědět

  • Hanka Hanka(neregistrovaná)

    Tuto čínu dnes dělám podruhé a je moc výborná:yes:

    Odpovědět

  • Porada Porada(neregistrovaná)

    :-O Jen k tomu zahušťování - 1PL solamylu se rozmíchá ve 2PL vody,nechá ustát a odstátá voda se vylije.
    Potom znovu rozmíchat a zahušťovat(řidší kašičkou).Pokud u nás někdy zbyla,nikdy nebyl problém s ohříváním a řídnutím(ani druhý den). Ať v MW troubě nebo na pánvi.Vyzkoušejte si.:-p

    Odpovědět

  • anubis anubis

    Už dlouho hledám recept, ze kterého by mi vyšla přesně takovéhle čína :-) Už dlouho jsem takhle dobrou čínu neměla, takže přidávám do oblíbených, letí 4. bodík a :yes::-)

    Odpovědět

  • Hnusák lepák Hnusák lepák(neregistrovaný)

    Karolína:ja taky ne:-((

    Odpovědět

  • nenažranec nenažranec(neregistrovaný)

    tak takové žrádlo MILUJU zrovna ted si ho dělám

    Odpovědět

  • Verča Verča(neregistrovaná)

    :yes: super!!!

    Odpovědět

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: čína recept vepřová čína vepřová čína recept maso na čínu vepřové maso recepty na čínu recept čína čína recept vepřové vepřové maso na čínu recepty cina recepty čína vepřové čína z vepřového masa s rýží vepřové maso čína čína z vepřového nejlepší recept jak naložit vepřové maso na čínu recept na veprovou cinu vepřové na čínu čína recepty veprove maso recepty cina vepřové čína jídlo čína

Zapomněl/a jsem heslo