Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína "Sečuán"

Pokud máte rádi asijskou kuchyni, jistě si oblíbíte recept na sečuánskou směs ala Čína. V seznamu surovin vás nečeká žádné větší překvapení a většinu věcí máme běžně doma k dispozici. A pokud si maso naložíte předem, příprava jídla je pak brnkačka.

Hodnocení receptu je 4,9 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

6. 9. 2009 15:19

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 712 kJ / 1 126 kcal
Bílkoviny235,96 g
Tuky10,54 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 641 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy18,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

takové směsi jsou mé oblíbené. Vyzkouším :-)

Tonja

8. 12. 2021 11:59

Milano: Sečuánská kuchyně je známá především svou pikantností až pálivostí; je to prý nejostřejší kuchyně v Číně.

casino casino

8. 12. 2021 11:23

Čína "Sečuán"
Czaryfuk:
Máte recht :yes:
No a těmi buráky tomu nasadil korunu, že ;-)
Leč autor v názvu použil uvozovky a tím se rafinovaně ze všeho vyvinil :-8

Czaryfuk Czaryfuk

8. 12. 2021 09:25

Tohle přeci nemá se sečuánem nic společného :-((

MiroslavB MiroslavB

11. 3. 2021 12:43

;-) super

Milano

9. 6. 2016 15:03

dzungila: Tak nevím, ale jestliže si dáváte v čínské restauraci sečuán, tak Vám v životě toto nemůže tak připadat. žádné arašídy To je hlavně ve známém Kung Pao. Sečuán (oblast) je známá svou nakyslou chutí a česnekem.

planeta

28. 3. 2013 11:22

zajímavý recept, jistě vyzkouším:yes::yes:

JANA VAŇKOVÁ

4. 5. 2012 13:17

Super recept rychlé a velice dobré dělám ji již podruhé ,moc děkuji za recept určitě bude patřit mezi mé oblíbené ,když nevím co rychle a chutně uvařit ,doporučuji:-)

Marcela

15. 1. 2011 11:13

Pokud sháníte ingredience na asijskou kuchyni, zkuste se podívat na www.asian-food.cz. Zrovna jsem si objednala kari pastu a jasmínovou rýži.

David

21. 7. 2010 14:13

zkoušel jsem a celkem dobrý :);-)

pazderka83

26. 6. 2010 19:28

Tak můj první(a asi i poslední) pokus na toto jídlo se také nezdařil :-( Chce to především Woka pánev(kterou já nemám) ;-(

kubajs kubajs

17. 12. 2009 07:31

tak první pokus se nezdařil, potřebuje to opravdu větší pánev... :-)):yes:

marunda

4. 11. 2009 17:50

dnes jsem to vařila k obědu. Je to moc dobrý, a rychlý, jen by se k tomu hodil nějaký sosík, ale to záleží na každým. Bylo to trošičku suchý. Ale výborný. Doporučuji :yes:

dzungila

8. 9. 2009 00:18

Maso na sečuánský způsob mám moc ráda a dávám si ho v čínských restauracích.:-p Tohle vyzkouším a boduju!:yes:

mirca75 mirca75

6. 9. 2009 23:01

Colombo:-)paráda:yes:.Tak to bych si dala z fleku;-).Ukládám.Maso vypadá báječně:-p a jasmínovou rýži znám(dělám jí každý rok na silvestra jako přílohu k silvestrovské masové směsi).Moc nám chutná a Pipre:-) neboj-ten jasmín je opravdu jemňoučký a nepřehlušuje chuť ničeho.Kupuji jí v obyč.asijském obchodě,kilo asi za 32Kč.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sečuán secuan recept kuře sečuan kuřecí sečuan čína recept recept na čínu-top recepty recept sečuan recept na secuan masová čína sečuánská kuchyně kure po secuansku recept sečuánská polévka kuře sečuán recept recepty sečuan kuře po sečuánsku jasmínová rýže recepty cina po secuansku recept na čínu jasmínová rýže recept secuan recepty

Suroviny: maso kuřecí, mrkev, cibule, arašídy, omáčka sojová, solamyl, pepř mletý, sůl, olej

TopRecepty.cz

Čína "Sečuán"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wmBX