Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie446 kJ / 107 kcal
Bílkoviny3,28 g
Tuky0,57 g
Vláknina2,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

1974andrea

18. 11. 2019 17:14

Janja: Není zač, jsem ráda, že chutnalo :-K

Janja

18. 11. 2019 16:13

Moc dobrý "prívarok" <3 Dělávám z kedluben ( výborné), vlastně ze zelí už ne.Připravovala jsem z máslové dýně, kterou jsem musela oloupat a to byla největší dřina. Příště zkusím z dýně Hokaido. Z té míváme dobrou polévku. Díky za předpis :yes:

Navir

12. 5. 2014 19:10

Já mám recept na dýňové zelí od tchýně (ročník 1910) a ta toto zelí dělala takto:
Dýni nastrouháme nahrubo,přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, pokmínujeme, podlijeme troškou vody a přidáme na másle (sádle) osmaženou cibulku, trochu octa dle chuti a sůl dle chuti. Dusíme do měkka (cca 20 min). Ve šlehačce rozšprudlovat hl.mouku a zelí zalít tak, aby hmota byla tak akorát - ani hustá ani řídká:-p Kalorická bomba, ale SUPER :-p

Anna Kocikova

31. 1. 2013 23:27

Jejda Andrej,toto mi nějak uniklo:-OVypadá to moc krásně:-K:-p+10:yes:

1974andrea

19. 1. 2013 11:03

1974andrea:Já měla na mysli chuťově. A děkuji za upřesnění;-)

Marcela

19. 1. 2013 10:58

1974andrea:
Rozdíl mezi dýní Hokkaido a jinou dýní je v tom, že z dýně Hokkaido je zelí rychleji hotové, tedy pozor, aby se moc nerozvařila, já dělám většinou z máslové dýně a jde rovněž, ale jak píši - když jsem dělala z Hokkaido, byla jsem překvapena, jak rychle bylo měkké.

1974andrea

26. 3. 2012 07:24

pospa-michal:Recept jsem vkládala já, tak vám odpovím;-). Žádný rozdíl mezi tykví Hokkaido a dýní nebude, určitě to z toho půjde.

pospa-michal

25. 3. 2012 21:15

kucerova45:dobry den jaky je rozdil mezi tykví a dyní,nasazel jsem tykev hokkaido a chci ztoho dělat to zelí pujdeto?děkuji jinak budu muset koupit dyni

1974andrea

14. 11. 2011 09:03

kucerova45:Mockrát děkuji:-K:-8, mám velkou radost, že jste uvařila podle tohoto receptu a že vám chutnalo;-)

kucerova45

13. 11. 2011 19:09

Dneska jsem udělala k pečené huse,;-) nemá chybu, je výborné.:-K

1974andrea

30. 9. 2011 10:29

Díky za komentáře:-K a určitě zkuste, je to zase změna a krásně barevná;-)

rebeka

29. 9. 2011 18:26

tejaja:paráda:yes::yes::yes: moc děkuju, Terezko:-K:-):-)

tejaja

29. 9. 2011 18:11

rebeka:rebčo, je to rovnaký postup ( len opačný ) ako sa u nás robí tekvicový prívarok. http://www.toprecepty.cz/recept/2749-tykvovy--priv...
Takže kľudne použi akúkoľvek tekvicu, bude to dobré ;-):-D

rebeka

29. 9. 2011 17:15

hokaido:-O:-O:-?:-? to tu nemamo:-//:-// šlo by to s jiným druhem dýně:-? v podstatě je to stejná příprava jako u "běžného" zelí...to bych mohla zvládnout:-8:-D:-D:-D
máš další bodík ode mě,páč se mi ukrutně líbí ta barvička zelíčka;-):yes::yes::-)

Klariska

29. 9. 2011 14:48

Včera mi přítelova maminka nabízela zamraženou dýni a zelí zmínila, s receptem jsi Andrej přišla jak na zavolanou :yes::-K.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: dýňové zelí recept na dýňové zelí dynove zeli recept dýňové zelí recepty zelí z dýně hokaido zelí z dýně zelí z máslové dýně recepty dýnové zelí dýňový zelí dinove zeli recept dýňové zelí dýnové recepty zamražená dýně dýňovézelí dýňová zelí dýně jako zeli recepty na dýňové zelí hokaido zelí dynove zeli dýňové zelí hokkaido

Suroviny: dýně hokkaido, cibule, máslo, mouka hladká, kmín celý, sůl, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Dýňové zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZmY8