Astheart: Mně se to taky nikdy nepodařilo-naštěstí. Píšu to radši preventivně aby někoho nenapadlo nalít vřelou čokoládu do ledové zakysanky.. Možná ani tak by se nic nestalo
Ivana Janečková: Děkuji Sice je to dlouze napsaný ale bude vědět i začátečník. Mám radši takto napsané recepty než typu "Uděláme těsto, dáme na plech a upečeme"
Abych to nějak vysvětlila Když sem použila na tuto buchtu ten levnější pudink 2ks/1l tak to vůbec neztuhlo. Normálně teď dělám od Dr.Oetkera taky 2ks/1l a úplně super, ztuhne a je dobrý.
takseptam: Pudinku je tam až až.. Podle mě kdyby ho tam bylo víc tak už by ho tam bylo opravdu hodně.
Už se chladí, pekla sem na plechu 40x35cm měla sem obavy, že bude hodně nízký ale nebyl Doma byla Nutella tak sem odebrala trocha krému a přimíchala ji do něj. Dala sem světlý krém a pak ten s Nutellou. "Zdobila" sem rozpuštěnýma ledovýma kaštanama, kakaem a skořicí. Abych to shrnula, neváhej a peč!
Teď sem dodělala první várku jak na slano tak na sladko a Super! Sladký "croissanty" s nuttelouvou plnkou, slaný pizza šneky a tyčinky Můžu doporučit. Je to zase něco jinýho než těsto listový-lepší Jako důkaz sem chtěla přidat foto ale nejde
takseptam: Pudinku je tam až až.. Podle mě kdyby ho tam bylo víc tak už by ho tam bylo opravdu hodně.
myslíte, že by se dalo plnit nutellou?
1 2 Další