Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Speciální lahůdky BOSCH FRESH FESTIVALU - už tento víkend v Brně

Gurmánský festival v Brně startuje již tento víkend 7. a 8. května. Pro návštěvníky brněnského koupaliště Riviéra je připraveno dobré jídlo a pití, klasická i netradiční gastronomie, živé show věhlasných šéfkuchařů a další bohatý sobotní a nedělní program.

Na čtyřech pódiích budou kuchaři pro gurmánské nadšence připravovat nejen klasickou gastronomii, molekulární kuchyni, extrémní catering nebo hmyzí kuchyni, ale také lahůdky z grilu nebo výbornou kávu v rámci speciální coffee stage. Účastníci mohou show nejen sledovat, ale také se aktivně zapojit.

V sobotu a neděli se na pódiu vystřídají kuchařská esa. V rámci sobotního programu vystoupí kromě Zdeňka Pohlreicha také Karolína Kamberská, Ivan Vododochodský a mnoho dalších. Sobotní program bude zakončen koncertem Petra Koláře. Nedělní akce se ponese v neméně atraktivním duchu, ale především v duchu většího klidu a pohody. V neděli se na podiích vystřídá Petr Ocknecht, Petr Koukolíček, Marcel Ihnačák nebo specialista na kávu Roberto Trevisan. Pro rodiny s dětmi je po celý víkend připraven dětský koutek Pribináček a další doprovodný program. Chybět nebude ani prodej delikates z celého světa, workshopy a přednášky budou probíhat po celý festivalový víkend.

Součástí festivalu v Brně bude soutěž o Jihomoravskou restauraci roku, které se zúčastní TOP 15 restaurací jihomoravského regionu a okolí se svým soutěžním degustačním menu. O vítězi letošního ročníku mohou návštěvníci, spolu s odbornou porotou, rozhodnout svými hlasy v průběhu celého festivalového víkendu.

Praktické informace

Místo konání: Areál koupaliště Riviéra, Bauerova 322/7, Brno

Vstup do festivalového areálu se nachází z ulice Bauerova. Zde budou umístěny pokladny s prodejem vstupenek, které je možné zakoupit pouze v místě konání.  Bohatý program čeká návštěvníky kromě soboty také v pátek a neděli.

Parkování: Zdarma v ulici Bauerova přímo u vstupu do areálu. V případě naplněné kapacity tohoto parkoviště je možné za úhradu parkovat cca 500 metrů od festivalu zde nebo využít nekryté parkoviště cca 200 metrů od festivalu zde. Kapacita parkovacích míst je omezena, proto doporučujeme zvolit na festival městskou dopravu.

Otevírací doba:

sobota 7. května 10 – 21 hod.

neděle 8. května 10 – 18 hod.

Vstupné:

sobota nebo neděle 100,-Kč

ZTP a děti do 130 cm vstup zdarma

Držitelé platných průkazů ISIC/ITIC mají vstup na Bosch Fresh Festival zdarma

Více info na webu www.freshfestival.cz, Facebook Fanpage https://www.facebook.com/PrimaFreshFestival/ nebo na http://Instagram.com/fresh_festival. Program festivalu a další informace naleznou návštěvníci na webových stránkách: www.freshfestival.cz, který je speciálně upraven pro mobilní zařízení.

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více