Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

12 nejlepších receptů pro chlapy: Co uvařit mužům nejen ke sledování hokeje?
Zdroj: Flickr.com

Chystá se vaše drahá polovička fandit našim při hokejovém utkání na olympiádě, nebo věříte, že láska prochází žaludkem a chcete svému muži uvařit nějakou „topovku“? Zkuste náš výběr receptů, se kterými budete určitě za hvězdu!

V asijském stylu

Asijská kuchyně je voňavá, plná pikantních chutí a bylinek a navíc ještě u nás i celosvětově hodně oblíbená. Ať už jde o dokonale silnou asijskou polévku pho, na niž najdete podrobný recept v našem předchozím článku, anebo smažené závitky či vlastní variaci směsi masa se sójovkou a kořením „à la čína“, v tomto ohledu skoro nemůžete šlápnout vedle. Nechte se vést našimi prověřenými recepty, experimentovat samozřejmě můžete podle své vlastní fantazie.

Pečené dobroty

Pečená marinovaná žebra, vepřové koleno, naložená křidýlka… Že se vám také sbíhají sliny? Samozřejmě, na diety teď není čas! Jednak probíhá masopust, což je doba dopřávání si pořádaných jídel, jednak k fandění na olympiádě je potřeba zklidnit nervy nějakým tučným pokrmem. Pečená žebírka i křidýlka jsou sázkou na jistotu! Ovšem jako každé jídlo, i tohle se dá pokazit. Aby se to nestalo, je potřeba maso hlavně správně ochutit, případně naložit, a pak je správně upéct. A právě s tím vám dokážeme poradit. Inspirujte se našimi recepty!

Křupavé mlsání

Nemáte troubu nebo se vám péct nechce? Zahrajte si domácí KFC a usmažte kuřecí křidýlka, obalovaný sýr nebo chalupářské ražniči, což je obdoba klasického ražniči, pouze ještě vylepšená o trojobal, který udrží veškerou šťavnatost jídla pěkně uvnitř. A jelikož je chalupářské léto ještě v nedohlednu, tahle dobrota vás tak trochu přenese do prázdninových časů. Co může být teď v zimě lepšího?

Někdo to rád ostré

Že si muži libují v jídlech ostrých jako jejich holicí břitva, je známá věc. Nedávno zálibu v pikantních jídlech u mužů potvrdila také studie Pensylvánské státní univerzity. Při ní se prokázalo, že muži skutečně preferují pálivé pokrmy s chilli. Tato záliba zřejmě souvisí nejen s mužskými hormony, ale také s faktory chování, jako je touha riskovat a vyhledávat vzrušení a pozornost. Chcete-li si tedy udržet pozornost právě svého muže, vsaďte na jídla, po kterých „shoří pusa“. Případně aspoň trochu připepřete nejen život v kuchyni. Začít můžete těmito recepty:

 

Recepty k tomuto článku

Komentáře

janaw

7. 2. 2022 21:15

Ukládám, ještě by to chtělo "Ubrousku, prostři se!" Mám ráda taková jídla. :-8

Přidat komentář