¨Tak já jsem koupil skoro dvoukilové koleno. Dělal jsem přesně podle receptu. jen jsem ještě půl hodiny přidal. Koleno bylo opravdu měkké a velmi chutné.Doporučuji.Taky jsem si myslel, že když jej neuvařím ve vodě nebude měkké, ale je to tak jak píše autor receptu. Děkuji za inspiraci.
Nechápu jak někdo může hanět naši vánoční polévku z kapra a porovnávat ji s halászlé. To jsou úplně odlišné polévky a chutě.
Obě jsou výtečné, ale musí se udělat silný rybí vývar, což se z jedné hlavy kapra u vánoční polévky neudělá. Já u naší polévky nešetřím. Vaříme ji z několika hlav (4-5), odřezků masa, ocasy
s masem, páteří s masem, nebo celého lína.Vůně máslové jíšky a kořenové zeleniny se druhý den rozprostře do rybího vývaru a je to koncert chuti.
S rohlíčky osmahnutými na másle - no lahoda.
Obě jsou výtečné, ale musí se udělat silný rybí vývar, což se z jedné hlavy kapra u vánoční polévky neudělá. Já u naší polévky nešetřím. Vaříme ji z několika hlav (4-5), odřezků masa, ocasy
s masem, páteří s masem, nebo celého lína.Vůně máslové jíšky a kořenové zeleniny se druhý den rozprostře do rybího vývaru a je to koncert chuti.
S rohlíčky osmahnutými na másle - no lahoda.